reklama

Listopad 2009

ja slyszalam ze jak swedzi to sie nie wolno drapac bo wtedy rozstepow bedzie wiecej i beda widoczniejsze wiec staram sie nie drapac:blink: ta sama osoba mi powiedziala ze jak w ciazy idzie w pupe to bedzie dziewczynka a jak idzie w brzuch to bedzie chlopiec:-p ale to filipinskie przesady babki ktora ze mna pracuje:-)

Heheh no to na bank dziewczynka! z ang rozmiaru 10 czyli 38 w polsce przeszlam na 14 czyli 42 w tylku :-):-) nie ciesze sie z powodu powiekszenia tylka bo jak na moj wczesniejszy rozmiar 38 to wszyscy i tak wolali na mnie jenifer lopez jak patrzyli na tylek :wściekła/y: wiec teraz to jak podwojna Jenifer jestem hehehe ale co tam faceci podobno lubia duze odstajace tylki takie murzynskie hehe Ale jak ma to oznaczac coreczke to ja tam moge jeszcze o 2 rozmiary z tylkiem sie powiekszyc hehe

reklama
Asiunia dochodzi, a ja nie wiem czy zostać czy nie - sprawa się skomplikowała - otóż obecna data porodu to 26 grudzień!!!:szok:
Już tłumaczę - wg daty ostatniej miesiączki powinnam urodzić 26 listopada, ale że moje miesiaczki bywały strasznie nieregularne (czasami nawet i co parę miesięcy), to wg wyliczeń gin zaszłam w ciążę 20 marca...tak więc jestem w 13 tc dopiero niestety, ale czuję się na dużo więcej tygodni ciąży...

Asiunia dochodzi, a ja nie wiem czy zostać czy nie - sprawa się skomplikowała - otóż obecna data porodu to 26 grudzień!!!:szok:
Już tłumaczę - wg daty ostatniej miesiączki powinnam urodzić 26 listopada, ale że moje miesiaczki bywały strasznie nieregularne (czasami nawet i co parę miesięcy), to wg wyliczeń gin zaszłam w ciążę 20 marca...tak więc jestem w 13 tc dopiero niestety, ale czuję się na dużo więcej tygodni ciąży...

Luzna a nie bylas na USG? Przeciez na USG powinni Ci ustalic ile ma dzidzia. Przeciez mieszy 17 a 13 tyg. ciazy jest o wiele wieksza roznica. Chocby wzrostu maluszka.

na usg i 3D umowilam sie w polsce chce porobic wszyskie badania by sprawdzic czy bobas zdrowy ale mama dla mnie dzwonila to nie wiem co z tym nagraniem na samym 3D mi nie zalezy ale fajnie by bylo pokazac wszyskim film:happy2: a ty ile placisz za to 3D? ja za wizyte i badania i 3D mam zaplacic okolo180-200?

Napewno dostaniesz tez filmik. ja za moje USG zaplace 150zl ale w roznych rejonach Polski sa rozne ceny. :tak: ja tez chce dostac filmik zebym rodzince mogla sie pochwalic. oczywiscie wszytskie badania tez chce zeby zrobili ale moe potwierdza mi plec. :-)

Kochana byłam już na 3 USG...po prostu miałam dopiero 2 spotkania z moją gin. Na pewno jest to 13 tc...i wiesz to może byc prawda - bo test ciążowy robiłam sobie akurat 21 marca i nie wyszedł. Zrobiłam następny 6 dni później i pokazała się blada 2 kreska...więc wszystko jasne.

Kochana byłam już na 3 USG...po prostu miałam dopiero 2 spotkania z moją gin. Na pewno jest to 13 tc...i wiesz to może byc prawda - bo test ciążowy robiłam sobie akurat 21 marca i nie wyszedł. Zrobiłam następny 6 dni później i pokazała się blada 2 kreska...więc wszystko jasne.

ahh.. no to przykro mi ze musialas sie cofnac o te kilka tygodni. Ale najwazniejsze ze maluszek zdrowy :) I na niego przyjdzie czas :-):-):-) Powodzenia i mam nadzieje ze jednak bedziesz do nas czasami zagladac :)

a ja lece do tej poloznej. moze faktycznie te badania robi sie do ktoregos tam tygodnia bo ja wsumie powiedzialam poloznej ze nie chce tych badan robic to pewnie nie kazala przyjsc wczesniej. :) zobaczymy zreszta. Milego dnia dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry