reklama

Listopad 2009

wpadłam na chwilkę żeby wam życzyć dobrej nocki...
jutro zamierzam dłużej pospać więc pewnie zjawię się po południu....:-p
Ka...M ŚPIOCHU!!! Zazdroszczę :-p Ja tez tak chcę a maksymalnie co mogę dospać to do 7:30! Później nie ma już zmiłuj się... jestem obudzona i koniec. Dzisiaj już 6:05!!! Toż to grzech na wolnym o takiej godzinie się budzić! :sorry2:

reklama
Babeczki a ja mam takie pytanie...otoz co jakis czas boli mnie brzuch jak na @ i ten bol jest casami mocny..ginka mi powiedziala ze tak moze bolec 3-4razy na dobe a mnie czasami boli wiecej..czy was tez tak brzuchy czasami bola??prosze dajcie odpowiedz!

Gosiu mnie tez czasem poboli na chwilke i przechodzi. szczegolnie rano jak wstaje ale wydaje mi sie ze to od mojej pozycji w ktorej spalam. Moze faktycznie zapytaj jeszcze raz swojej ginki tak tylko dla Twojej pewnosci. Ale napewno wszystko ok :) Wkoncu kazda przechodzi ciaze inaczej.

Babeczki a ja mam takie pytanie...otoz co jakis czas boli mnie brzuch jak na @ i ten bol jest casami mocny..ginka mi powiedziala ze tak moze bolec 3-4razy na dobe a mnie czasami boli wiecej..czy was tez tak brzuchy czasami bola??prosze dajcie odpowiedz!
mnie również taki ból jest obcy. czasem boli mnie podbrzusze, ale tak bardziej ciągnie niż boli. jednak jest to bardzo rzadko i trwa dosłownie chwilę. za to brzuch mnie swędzi i wyczytałam, że to wróży rozstępy. smaruję się oliwką, ale jeżeli mam do nich tendencję (a mam) to nic nie pomoże :(

witajcie dziewczynki zostalo mi jeszcze 3 dni pracy do urlopu!!! :-D mam umowiona na przyszly wtorek wizyte do ginekologa na usg i wszystkie badania(niestety ide do jakiegos nowego bo moj zadzwonil i odmowil wizyte z powodu naglego urlopu:wściekła/y:) .
Mial ktos juz robione te usg polowkowe jak to wyglada w Polsce jakie badania robia? Mam tez mozliwosc tego 3D i nie wiem czy sie zgodzic czy majac te 3D dostane film?Zawsze go daja czy to zalezy od lekarza? Bo tylko dla tego filmu bym poszla zeby dziadkom pokazac;-) Wogole sie martwie czy to bedzie dobrze dla maluszka jak zrobie usg 23 czerwca w polsce a potem mam 29 skan w anglii czy to nie zaduzo tego?:confused:
Weri ja mam USG polowkowe w Anglii 10 lipca a 17 jade w Polsce na 3D. Wiem ze to bedzie 3 i ostatnie USG jakie bede miala wiec nie martwie sie. W polsce nieraz czesciej robia i nic dzidziusiom nie jest. A ten 3D to idziesz w Polsce czy w Anglii. Ja jak sie umawialam w Polsce to powiedzieli ze napewno dostane plytke. Zapytaj moze zanim zaplacisz za takie USG.

Asiunia witam w naszym gronie i wpadaj do nas czesciej. Mam nadzieje ze sie tu rozgocisz :) :-):-)

ja slyszalam ze jak swedzi to sie nie wolno drapac bo wtedy rozstepow bedzie wiecej i beda widoczniejsze wiec staram sie nie drapac:blink: ta sama osoba mi powiedziala ze jak w ciazy idzie w pupe to bedzie dziewczynka a jak idzie w brzuch to bedzie chlopiec:-p ale to filipinskie przesady babki ktora ze mna pracuje:-)

mnie również taki ból jest obcy. czasem boli mnie podbrzusze, ale tak bardziej ciągnie niż boli. jednak jest to bardzo rzadko i trwa dosłownie chwilę. za to brzuch mnie swędzi i wyczytałam, że to wróży rozstępy. smaruję się oliwką, ale jeżeli mam do nich tendencję (a mam) to nic nie pomoże :(

Gawit mnie tez swedzi bardzo. Uda i piersi tez swedzialy noi mam juz rozstepy. Szczerze mowiac to jak masz tendencje do rozstepow to nic nie pomoze. Ja mam a smarowalam sie 2/3 razy dziennie i nic nie pomoglo. Niestety taki juz nasz urok. Ale stosuje teraz perfecta extra slim na rozstepy i te czerwone troszku bledna. Nie stosuje tego na piersiach bo strasznie zimny ten balsam i nie wiem jakby to moje sutki zniosly heh ale na nogi i tylek bardzo dobry. Kosztuje jakies 17zl w Polsce ale jest bardzo wydajny. :)

Klaudzia, z tego co wiem to sutków w ogóle nie smaruje się takimi specyfikami....!!!!!
Co najwyżej balsamem nawilżającym lub oliwką! a krem na rozstępy czy co tam masz to na piersi - nie sutki.
Tak tak wiem. ale nie ma sily zeby cos nie naszlo. Raz jak smarowalam sie tym balsamem po posladkach nie wiem jakim cudem weszlo "pomiedzy" i myslalam ze mi zamrozi!. a zmyc tego nie ma jak jak juz zacznie ziebic :)
Ja stosuje specjalny balsam na rozstepy dla ciezarnych na piersi i staram sie omijac sutki. :) hehe

reklama
Weri ja mam USG polowkowe w Anglii 10 lipca a 17 jade w Polsce na 3D. Wiem ze to bedzie 3 i ostatnie USG jakie bede miala wiec nie martwie sie. W polsce nieraz czesciej robia i nic dzidziusiom nie jest. A ten 3D to idziesz w Polsce czy w Anglii. Ja jak sie umawialam w Polsce to powiedzieli ze napewno dostane plytke. Zapytaj moze zanim zaplacisz za takie USG.
na usg i 3D umowilam sie w polsce chce porobic wszyskie badania by sprawdzic czy bobas zdrowy ale mama dla mnie dzwonila to nie wiem co z tym nagraniem na samym 3D mi nie zalezy ale fajnie by bylo pokazac wszyskim film:happy2: a ty ile placisz za to 3D? ja za wizyte i badania i 3D mam zaplacic okolo180-200?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry