reklama

Listopad 2009

reklama
witamy Dziunke wracaj do nas kobitko. Jak Asia po ospie? Martolinka mam nadzieję że już Ci się wszystko rozkręci na całego, ja z nerwów to roztroju żołądka dostanę Trzymam kciuki

martolinka, powodzenia, trzymam kciuki
dziunka, zrob cos z tym netem i wracaj.asia pierwsza klasa!
ana, ja od kilku dni tez kompletni bez weny, deszcz pada, a ja calyczas sie martwie moja zalana dzialka. prognoze sprawdzam co ilka godz,ale na najblizszy tydzien tylko deszcz, deszcz i deszcz :eek:

powoli pozbywam sie zabawek i ciuchow mlodej, bo nie ma jaksie obrocic, wiec jak tylko mam wolna chwile to wystawiam, glownie na fb

jak zwykle juz niewiem, co komu

Dziunka - wracaj do nas, bo bez Ciebie smutno jakoś. ;-):zawstydzona/y:Niezłe teksty zapodaje ta Twoja córa. :-D:-D
BanAna - oby prognozy się nie sprawdziły...
Etna - trzymam kciuki , a Ty dalej donoś;-)

To dziś WIELKI dzień Martolinkowy

reklama
MArtolinka trzymamy kciukasy tez :-)

zapisałam Igiego...od 7 maja startujemy mam przyjsc i go poprostu zostawić i wyjść...nie wiem jak ja to przezyje:sorry2::sorry2::sorry2:Pani mówila ze 1 tydzien najgorszy potem z górki i bedzie chodził chetnie;-):-);-)

żeby było smieszeniej ta POani była wczoraj u mnie w kasie a ja jej nie poznałam i sie dzis usmiałyśmy.
Mam na razie go przyprowadzac w poieluszce a jak emocje opadną u Igieg Pani zacznie wysadzac i kontrolowac ,widasc ze jest bardzo chetna do tego żeby go odpieluchowac :-)

ale co tam moje gadanie dziś Martolinka RODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry