anawawka
muśka 2 córek
Cze
znów zasnęłam wczoraj przy usypianiu.. to się staje standardem , a tyle rzeczy do zrobienia mnie czeka przed końcem tego tygodnia
Gosia w normalnym tygodniu nie może się o 6 dobudzić, a w weekendy robi nam pobudki właśnie o 6.
Dziewczyny jakoś wena twórcza znów mi dała po pupie i zdechła była..
Jak widzę Was ciężarówki jak zaiwaniacie to ja mam mniej energii bez ciąży niż Wy w...;-). Widzę, żem zramolała całkowicie.
Cleo - szkoda, że zoo nie wypaliło, ale mam nadzieję, że następnym razem ....
Co do drzemek w dzień - jak Gonia jest w domu czasami zaśnie, ale rządzi wtedy do 22. Także wolę jak nie śpi. Hanka w tym wieku też nie spała, jak poszła do przedszkola to tryb jej się zmienił i śpi w przedszkolu.
Znikam , bo robota mi się właśnie zaraz skończy na drugim kompie
Edit. Martolinka - trzymam kciukasy!!!! ;-)
znów zasnęłam wczoraj przy usypianiu.. to się staje standardem , a tyle rzeczy do zrobienia mnie czeka przed końcem tego tygodnia

Gosia w normalnym tygodniu nie może się o 6 dobudzić, a w weekendy robi nam pobudki właśnie o 6.

Dziewczyny jakoś wena twórcza znów mi dała po pupie i zdechła była..
Jak widzę Was ciężarówki jak zaiwaniacie to ja mam mniej energii bez ciąży niż Wy w...;-). Widzę, żem zramolała całkowicie.

Cleo - szkoda, że zoo nie wypaliło, ale mam nadzieję, że następnym razem ....
Co do drzemek w dzień - jak Gonia jest w domu czasami zaśnie, ale rządzi wtedy do 22. Także wolę jak nie śpi. Hanka w tym wieku też nie spała, jak poszła do przedszkola to tryb jej się zmienił i śpi w przedszkolu.

Znikam , bo robota mi się właśnie zaraz skończy na drugim kompie
Edit. Martolinka - trzymam kciukasy!!!! ;-)

a był juz moment że drzemki odeszły w niepamięć a teraz powróciły. No ale poszła spać na noc o 21 więc tragedii nie było.
no ale ciepło bardzo.