reklama

Listopad 2009

A moi dzisiaj nawet grzeczni. Przy kolacji Michałek troche marudził, bo juz zmeczony ale padł dzis na drzeme duzo wczesniej, bo o 12 (normalnie chodiz o 14) i to sam z siebie usnal na kanapie i niestety po godiznie juz Kuba go obudzil, wiec taka marna ta drzemka była. Bardzo zadko mu sie zdaza usnac tak samemu gdzies na srodku, drugi czy trzeci raz chyba (poza samochodem). To po tym dzisiejszym spacerze, odzwyczaił sie chlopak :-(:-(:-(

hehe agrafka no sorry :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja taka panikara jestem :zawstydzona/y:
Jak mas rodzic przede mna to tak na majowke moglabys sie uwinac, bo mi kolo 14 by pasowało :D

Ostatnia edycja:
reklama
a wiesz ze ja z usg tez mam na 3,06 ? :-) hehe le z om na 28.05 wiec 14 jest w sam raz :-)

Wiecie co, mam zaproszenie od klasy na komunie, na 13 maja i nie mam pojecia co zrobic. Wypada isc ale boje sie ze ja nie wysiedze w kosciele 3 godziny, a robic sensacje i zlazic w trakcie z ołtarza i przepychc sie do wyjscia to jescze gorzejj :baffled: no i nie wiem :-(

hej
w "przedszkolu" było bardzo fajnie Kuba najpierw bawił się koło mnie , później z córką koleżanki (bo ją zna) chodził po sali i bawili się razem aż w końcu skumplował się z chłopczykiem i jeździli razem samochodzikami po wyznaczonych liniach i biegali razem itp :tak::-) więc znowu idziemy za dwa tygodnie bo za tydzień święto więc nie będzie , Lenka grzecznie leżała na macie i się bawiła :tak:,
kilolek jak ty nie masz kondycji to kto ją ma mieć ?? przecież ty tyle km dziennie robiłaś że :szok: , a sen z zaciążonym Michasiem jest świetny :-)
Gosiulek fajny ten warsztat :tak:
mój już prawie miesiąc nie chce na drzemki chodzić , dzisiaj ciągle układał się na podłodze a jak go tylko wsadziłam do łóżeczka to ryk i musiałam go wyciągać :szok:

Ania miałam kondycje ale od 3 miesiecy praktycnzie leze, meczy mnie pojsci do łzienki, dlatego sie obawiam.
A ten sen z Michasiem był dla mnie naprawde koszmarny. Obudziłam se przerażona. chyba najgorszy koszmar w mim zyciu

nadrobiłam co nakrobałyście ale nie mam sił myslec :-p

ja rajstopki czasami zakładam jak sukienusie ma

no i dziś wyjatkowo była grzeczna
a poszłam na dłuższy spacerek
i plac zabaw takie w osiedlu
była bez pieluszki (pierwszy raz na dworku) no i niestety ale sie zapomniała i zasikała się
trochę dzieci było,szybko wbiła sie w towarzystwo i wyjatkowo posłuszna,
pobiagła do piaskownicy (a zapomniałam jej zabrać foremki it...) wiec od dziewczynki wziąła to jej mówię żeby sie zapytała czy może,to odstawiła zabawki nachyliła się nad dziewczynką i coś po swojemu dukała (zrozumiałam że się zapytała) bo dzieczynka odpiwedziała że moze...tłuamczyłam na zaś że nie wolno sypać piaskiem i tego też nie zrobiła.... no dziś pierwszy raz mogę powiedzieć że była grzeczna i jak tak dalej bedzie to częściej będę sie spotykać z innymi mamami i dziećmi:-D

Witam,

no agrafka i kilolku ciekawa jestem, ktora bedzie pierwsza:tak:
ja tam sobie spokojnie poczekam na swoja kolej chociaz jak mam byc szczera już mam serdecznie dość:zawstydzona/y: juz bym chciala urodzic no ale wiem, ze jeszcze lepiej nie. I na pewno z Was bede ostatnia, ja mam z OM termin na 18 czerwca a z USG na 22:tak:

kilolek na pewno tez bym byla przerazona po takiem śnie, nie dziwie sie wcale.
jakie to potrafia sie czlowiekowi glupoty snic:szok:

Ania to fajnie, ze sie Kubie podobalo:tak:

A mi sie brzuchol cos obnizyl, albo tylko mi sie zdaje:tak:
I w ogole takie dziwne skurcze, drazni mnie to jak nie wiem.
Jak wstaje to od razu lece do lazienki bo Maly tak naciska, ze sie sikac chce.
Wykonczona jestem dzisiejszym dniem, w sumie niewiele zrobilam ale to pewnie bardziej psychicznie. Dobrze, ze moj siedzial popoludniu z Kubą to sobie polezalam chociaz, poszli na dlugi spacer to mialam spokoj:-) jeju az wstyd sie przyznac ale mi sie czasami nie chce juz z domu ruszyc:no::zawstydzona/y:

reklama
coś sie zaczeło.. poleciały mi wody , ale troche choć jestem pewna , ze to one.. niestety nie były czyste. mała jakas cichutka , mnie pogoniło do kibelka .. Antka M zawiózł do przedszkola i zaraz ruszamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry