reklama

Listopad 2009

No ale tak powaznie mam nadzieje ze nie urodze przed tobą :baffled:
Mi tez sie snia takie glupoty, ze sozk po prostu, zwykle zwiazane z ciz i porodem. Któregos dnia snilo mi sie ze Michalek jest w ciazy i mu wody odeszly :szok:

Kolejka obowiązuje ;-)Twój sen mnie rozwalił:-D:-D:-D
Widze , ze miałaś dzis pracowity dzień i pełen wrazeń;-)

Agrafka Ty juz tez powoli sie szykujesz widze:tak:

My po 13 wyladowaliśmy w domu.. szybko obiadek i spać:tak: ja sie w końcu połozyłąm ale spac nie bede , bo potem jestem "nie do zycia" zupelnie

reklama
Ojej jaki paksudny dzisiaj jest dzień.Od rana boli mnie głowa.Przed chwilą padał deszcz
Dobrze że Kacper w miarę spokojny.Dzisiaj przyszedł warsztat który mu kupiłam więc siedzi i wkręca śrubki itp.
Lotka ten warsztat na który chorujesz.Super jest:tak:

Cleo kiedyś rozmawiałyśmy że nasze dzieci nie bronią się.Mój właśnie zaczął.Byliśmy w sobotę u znajomych i Kacper bawił się warsztatem (super się bawił) i Jacuś (poł roku młodszy) chciał mu zabrać jakąś zabawkę to Kacper go uderzył.Byliśmy w szoku.Pierwszy raz.
Poza tym ładnie się wspólnie bawili.

Marta no i co? Nicccc?????

Kurcze, ja chyba dzisiaj wyjdę z siebie i stanę obok!!!:wściekła/y::wściekła/y: Zatrzasnę tez obie moje diabełki!!! Kurcze, ja nie wiem, czy to ta pogoda czy co, ale są niemożliwe..mam dość!!!!:wściekła/y::-(:-(:baffled:

Gosiulek, super ten warsztat!!!Szkoda, że nie mam syna;-):-D
Martolinka, a może ugotuj rosół wg przepisu Royanny:-D:-D

Maxwell Kacper dzisiaj poszedł z tatusiem na spacer i po kilkunastu minutach wrócił z płaczem.Nie słuchał nic a nic. Może pogoda.Jak się wyspał to jest ok ale wczoraj miał bardzo nieznośny dzień.

GOSIULEK jeszcze tam tkwie, ale zdaje się, że do końca miesiąca. Cięzka to decyzja, ale chyba jedyna.

Mój panicz kolejny dzień bez spania dziennego a jeszcze tydzień temu spał po 2-2,5 h czyżby to koniec drzemkowania :szok:

reklama
Martolinka,ano szykuję się trochę bo mnie kilolek stresuje wybierając się na porodówkę chyba od 2 miesiecy już :)

kilolek, zobaczysz,skończy się tak, ze ja urodzę pierwsza.
Ale najpierw muszę zrobić w domu wszystko co mam do zrobienia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry