reklama

Listopad 2009

Jesteśmy już w domu, na razie Hanka ok. Gorzej z nami, zasypiam...;-):-D Sorka, że tak zwięzłe w tym wątku, ale oczy mi lecą...
AZA - zdrowia.
Etna - zdrowia dla Pawełka, co jest z tym środowiskiem, że tak dzieciaki się męczą?

reklama
Martolinka całe 10 par :))) Służy mi praca, służy, odkąd zaczęłam to schudłam 5 kg, jeszcze minimium 3 i będzie dużo lepiej.

Anawawka kiedy Ty się biedna wyśpisz... Dobrze, że dziołchy ok.

Kochana Ty to masz silną wolę więc wkrótce będziesz śmigać odchudzona. Co do pichcenia to jesteś dla mnie niesamowita. Ja i bez ciąży jestem leniem kulinarnym a Ty na takich obrotach...

hej laski
ale mnie dzisiaj nogi bolą :szok: , wyłaziłam się z moimi bąblami po parkach i placach zabaw bo słoneczko pięknie świeciło więc trzeba było korzystac :tak: , jutro idziemy do otwartego przedszkola które mieści się w sali gimnastycznej straży pożarnej :-D , ciekawe jak Kuba zareaguje na tyle dzieci
martolinka a ty się bidulko dalej kulasz w dwupaku ,
aza to szafa teraz pęka w szwach ;-) , fajnie :-)
ana zdrówka dla was i wiele sił dla ciebie :tak:

Wzięłam się za gotowanie i właśnie wsadziłam do pieca gołabki a wyciągnęłam babeczki czekoladowe;-)
Aza ale Ci zazdroszcze tej wagi!!
normalnie czary!!!! ;-)

a serio, tez zazdroszcze zaciecia kulinarnego... ja juz wogole sie tu rozleniwilam u tesciowej, moze jak wroce do siebie to i wroce "do normy" bo az strach, tak tu nic nie robie.... ;-)

Cze
Martolinka - podziwiam zapału kucharskiego. Kawa mnie postawiła na nogi na 2 godziny, a potem padłam :-D:-D
AZA - fajnie tak wyciągnąc "stare swoje ciuchy" i w nie wejść,;-).Mi się to też podobało :-D:-D
Ania - super, że u Was pogoda ok, tutaj popadywuje od czasu do czasu...
Kobitki nie wiem co której, a powiem szczerze, że jakoś inwencja twórcza u mnie kuleje. Muszę naprostować trochę spraw w pracy, w domu też, a ponudzić zwyczajnie też mi się już chce..:zawstydzona/y::-D
Cleo - jak tam zoo?

dzien dobry

dziewczyny nie byłam w zoo..tesciowa oko sobie rozwaliła bo uderzyła schylając sie po telefon w ławę..cały łuk brwiowy i dupa z zoo no ale co zrobić....

2 dni prawie nie wchodziłam muszę nadrobić...

o Martolinka się jeszcze nie rozpakowała :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry