reklama

Listopad 2009

reklama
Oj, ja też zaglądam co po chwilę :tak:
mąż zanim poszedł spać sie mnie pytaa co takiego waznego ze co 5 min zerkam na laptopa i Go chowam wiec mu mowie, ze bardzo waznego a On do mnie: "jakas kolezanka rodzi":szok: jednak domyslny facet:-D

nic ide prasowac bo sie troche uzbieralo

Marta Ogromne Gratulacje, doczekałaś się:-)

No to mogę świętować imieniny małżona:-D:-D:-D
MARTA gratulacje, oby Ala chowała się zdrowo, była grzeczna i miała takie szczęście jak TY!! Oczywiście dla taty , bez której Ala by nie powstała również gratki oraz dla Antonia starszego brata ;-)

Marta, ogromne gratulacje kochana!!!!Dla Ciebie, mężula i Antoniusza!!!!!Doczekałaś się w końcu:-):-) Niech Alicja zdrowo się chowa i rośnie na pociechę rodzicom:-):-)

wow weszłam po drzemce a tu juz po:szok::-)

Marta Gratulacje dla Ciebie i tatusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witamy Alę na Świecie :-)

36063_409.jpg

reklama
Ja też pisałam do Was dzisiaj z komórki :-). Dzieci się dzisiaj w pracy mnie pytają czy też mogą używać telefonu :zawstydzona/y:, a ja im na to że dzisiaj jest wyjątkowy dzień w roku pod hasłem :dzień komórki w świetlicy :cool2:. Powiedzieli że szkoda że następny za rok :-D:szok:.

Czekam na wieści szczegółowe od Marty ale na razie nie chce im przeszkadzać na pewno da znać. Zdążyłam się tylko dopytać że prawie 4 kg miała Ala.

Szybciutko jej poszło :-) i jak dobrze, że Ala się w koncu zdecydowała na wyjście.

OGROMNE GRATULACJE MARTUŚ!!!!!!!!!!
Ale Wy jesteście teraz szczęśliwi cała czwórka
To dla Ali:

2041_1269198786_513647.jpg

A to dla mamy!!!
1501767960.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry