reklama

Listopad 2009

reklama
MARTOLINKA duże gratulacje dla ciebie i malutkiej :-):tak: męża i Antosia.

Dziewczyny ta relacja ETNY na żywo- rewelacyjna, szalone jesteście. ETNA ty to chyba byłabyś dobra w relacjonowaniu np meczu- dobra jesteś;-):-):cool2:

Martuś ogromne gratulacje!!!! Niech się Wam zdrowo chowa Alusia!!!!
Marta dziś urodziła a mój Jarek ma dziś urodziny i imieniny. Z pewnością będę pamiętała dzień urodzin Alusi hehe...

Kilolku Marta mówi że teraz już wie co to poród naturalny :cool2:.

Mamajuli a dziekuje bardzo, ja tak do was pisałam oczywiscie za zgoda i na prosbe Marty :tak:, sama nie śmiałabym takich niusów przepusic do prasy :-)

Wkurzyłam sie troszeczke :wściekła/y: moj nowy telefon nie obsluguje gg :wściekła/y: niesttey juz za późno na wymiane a poza tym na infolini powiedzieli mi ze zaden z nwych aparatow nie obsluguje tego gg ktore ma t-mobile :wściekła/y:

Wkurzyłam sie troszeczke :wściekła/y: moj nowy telefon nie obsluguje gg :wściekła/y: niesttey juz za późno na wymiane a poza tym na infolini powiedzieli mi ze zaden z nwych aparatow nie obsluguje tego gg ktore ma t-mobile :wściekła/y:
Ja pamietam jak ja specjalnie wykupilam na czas trwania umowy pakiet internetowy zeby na bb sobie wchodzic a nie moglam :no: tez bylam wsciekla :wściekła/y:, ale na szczescie sie udalo anawawce cos zalatwic moze i u ciebie idzie jakos to obejsc

Aza Sto Lat dla Jarka :tak:
kilolek a nie masz jakiegoś marketu w telefonie z którego możesz sobie ściągnąć aplikacje gg?? ja mam u siebie i gg i skype i inne tego typu rzeczy
ależ mój Kuba dzisiaj miał dzień buntownika :szok: , mam nadzieje że mu przejdzie bo nie wytrzymam

dzwoniłam na infolinie i powiedzieli ze w tej chwili nie da sie sciagnac, bo maja stare gg, ze bada mieli nowe i wtedy bedzie dostepne ale nie wiadomo kiedy

edit: Ania miałas racje, udało mi sie sciagnac ze sklepu. Widac g... wiedza na tych infoliniach.
Tylko jesczez neiw iem czy dziala, bo nadal mam problemy z haslem grrr

Ostatnia edycja:
reklama
To teraz która następna? Kilolek czy Agrafka?;-)

:-D
tak naprawde to 31, te 19 to do bezpiecznego terminu - konca 38tc
kilolkowi się spieszy, mi nie bardzo :). ja zdecydowanie jestem nastawiona na poród w terminie lub nawet po, jeśli zdarzy mi się wcześniej to będę dośc mocno zdziwiona.

Ale szykuje sie, szykuje, dziś wydalam 240 zl w aptece :/
Dziewczyny czy teraz w aptece mozna kupic zwykly spirytus ? bo mam tylko salicylowy, nie wiem czy taki moz byc do pępka bo to tylko 2%.

Rozmawiałam z Martolinką dziękuję za wszystkie ciepłe slowa, pozdrawia Was!!!

Mała ładnie pije mleczko z cyca, jest długa i dokładna waga 3950, poród oczywiście siłami natury, ma duzo ciemnych włosków, nos po tacie :-D. Pytałam się czy imię do niej pasuje i Marta mówi że zdecydowanie tak :tak:

co jeszcze chcecie wiedziec ;-);-).

Teraz mamy trzymac kciuki żeby dziewczyny szybko wyszly ze szpitala, bez żadnych dodatkowych przygod

trzymam kciuki mocno :) ciekawe jak tam Antek.. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry