Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez miałam ten z monopolowego i go rozcienczyłam z sloiku ;-)kilolkowi się spieszy, mi nie bardzo. ja zdecydowanie jestem nastawiona na poród w terminie lub nawet po, jeśli zdarzy mi się wcześniej to będę dośc mocno zdziwiona.
Ale szykuje sie, szykuje, dziś wydalam 240 zl w aptece :/
Dziewczyny czy teraz w aptece mozna kupic zwykly spirytus ? bo mam tylko salicylowy, nie wiem czy taki moz byc do pępka bo to tylko 2%.
trzymam kciuki mocnociekawe jak tam Antek..
![]()

no to mnie uspokoiłaś, ze to "tylko" kolizja..... :-)Kobitki spokojnie ;-) Mieliśmy drobne spotkanie z maską innego autka = kolizja a nie wypadek ;-)... ojj od początku nie wiem czy wiecie jak wygląda wjazd od strony babic do tesco na górczewskiej. Wg mnie jest źle oznaczone i małżon wjechał pod prąd. Stopnął ( by wyjechać tyłem lub wjechać w uliczkę i zaparkować ), a facet wyjeżdżając z parkingu po prostu w nas wjechał. Nam tylko przód trochę odpadł i maska się wgięła
Jeździć się da, nie ma poważniejszych strat, nie walnęła chłodnica ani nic ważnego, alarm nie poszedł, więc jest ok.
Tylko, że ubezpieczenie będzie w następnym roku wyższe, ale... raz do roku u nas taka drobna stłuczka, kolizja jest normą ;-).
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja chciałam się poduczyć jeździć na tym aucie, a nie wiem teraz czy się odważę, żeby go do końca nie skasować ;-)
Może jestem nadgorliwa matka, ale ciuchów dla nich biorę tak by mieć co najmniej kilka na dzień kompletów ( szczególnie przy nauce nocnikowej ), nocnik braliśmy, nie mówiąc o wózkach-spacerówkach zabawkowych i jeździkach... tak by miały do wyboru .
Niestety znam moje kobitki i wiem , że szybko się nudzą jedną rzeczą.