Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też opowiadałam mężowi o reakcji Emi na siusiaczka Michałkahehe przypomniała mi się wczorajsza reakcja Emi na Michasiowego siusiakamówię Wam bezcennna
My zaraz na basen idziemy. O ile chłopcy zdecydują się jeszcze dzisiaj skończyc sniadaniemuszę się iść rozerwać, bo humor mam do bani, pogoda do bani. Nie wiem czy nas nie zmoczy. Dzisiaj powinien być targ (środa u nas dniem targowym ale jutro swięto) to może kupię sobie jakies baleriny na szybko (targ graniczy z basenem, no i nie ma problemu, ze nie wjadę z wózkiem), bo tak to patologia w japonkach w taka pogode, jeszcze ze stadem dzieci
:-)

a wcale mi się to nie usmiecha, bo będziemy dużo autem jeździły, a ta przecież nie chce się zapinać w foteliku 
a przecież sklepy zamknięte tylko jutro!
ona śpi od 22-23 do 7-8 i w dzień jakąś godzinę. chciałam jej tą drzemkę w dzień wyeliminować, ale się nie daje! bo właśnie wtedy zasypia o 17-18
i później są cyrki. może jak pójdzie do przedszkola to się to zmieni, bo w jej przedszkolu nie ma leżakowanie
wybaczcie ale mała woła!

oj biedna MartusiaHej laski,
My noc hm..cięzka, nad ranem Marta zaczeła trochę kaszleć..Pojechałam jednak do pracy, ale przykazałam Sebie, że jak coś, to niech dzwoni.. Zadzwonił równo godzine później i wróciłam do domu. Pojechałam z małą do lekarza i niestety, krtań wróciła..na szczeście bez gorączki, więc i bez antybiotyku. Lekarka kazała robić malej dwa razy dziennie inhalacje z pulmicortu plus zyrtec w kropelkach. Zaskoczyła mnie bardzo pani doktor, bo przepisała pulmicort na ryczałt, więc zamiast 90zł zapłaciłam 3,5zł..
Mój urlop na czwartek i piątek zmienił się na L4..a plany wyjazdowe...hm..zamiast jutro, może i to wielkie może, pojedziemy w czwartek..
Sorki, że tylko o sobie, już lecę nadrabiać![]()
hehe no, może michaś powinien mieć chłopca do biciateż opowiadałam mężowi o reakcji Emi na siusiaczka Michałka
dzieci są śmieszne
a jeszcze moment keidy kłócili sie o kije
i Michałek płakał że Emilka dostała w pupe
i ze nie wolno bić Emilki bo to jego siostra
kurde mi coś zimno w domu nawet
no całe szczęście się nie pochorowali. Głupio zrobiłam, wiemWitajcie,
Kilolek i goście się nie pochorowali?;-)ja całe szczęscie gości nie miałam więc wylałam zupe z ciezkim sercem
Etna nie poznaje koleżanki!! po jednym reedsie już miałaś korbę a tu alkohol butelkami widzę teraz leci;-)
Maxweel zdrówka dla małej!! dużo , dużo!!
Dziunka mówisz , że bedzie jeszcze gorzej?
zrobiłąm rano zakupy , bo wieczorem pewnie tłumy będą . Jeden dzień sklep zamkniety a klientów jak na wojnę;-)Alutka śpi ładnie , Antek położył się obok mnie i chyba odlatuje..