mamajuli1
Fanka BB :)
HEJ:-)
MAXWELL zdrówka dla małej.
KILOLEK i pewnie wszystkim bardzo smakowała- uśmiałam się z tego przyprawiania, a w sumie to w resteuracjach też jak coś nie pójdzie to myślisz że jak robią-trochę tego, trochę tamtego i klient i tak zje i będzie zachwalał pod niebiosa.
AGRAFKA witaj i dawaj te zdjęcia Alutki i całej reszty
Zgadzam się też byłam na zakupach i normalnie szał zakupowy jak przed bożym narodzeniem.
A teraz oglądam film na 2 i usycham i ślinka mi cieknie.................akurat sex na całego.;-)

MAXWELL zdrówka dla małej.
KILOLEK i pewnie wszystkim bardzo smakowała- uśmiałam się z tego przyprawiania, a w sumie to w resteuracjach też jak coś nie pójdzie to myślisz że jak robią-trochę tego, trochę tamtego i klient i tak zje i będzie zachwalał pod niebiosa.
AGRAFKA witaj i dawaj te zdjęcia Alutki i całej reszty

Zgadzam się też byłam na zakupach i normalnie szał zakupowy jak przed bożym narodzeniem.

A teraz oglądam film na 2 i usycham i ślinka mi cieknie.................akurat sex na całego.;-)

U nas wczoraj prawie Młody zasnął w aucie ok.16, ale dzielna byłam i nie pozwoliłam, a za to wieczorem szał - ledwo go zagoniłam do łóżka
i zdrowka dla meza
mieliśmy jechać na działkę, ale pada, zimno :-(mama z bratem pojechali wczoraj i dzwonią, że właśnie wracają, bo tam to dopiero wypizdówek