Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oo muszę teściowi taki zakupicKilolku nie, no ja na siłę też nikomu nie wciskam ;-)
Aza mam nadzieję że wypad do zoo się uda i szkoda że nie udało się nam spotkać :-(
ILONKA odezwij się :-) nie mogłam Tobie odpisać, wiesz dlaczego ;-)
Mój A ma tydzień urlopu. Miały być Dębki, potem Karwia, a potem chcieliśmy wpaść do Ilony, a tu chyba nic z naszych planów nie wyjdzie :-(
Dziś A z Asią chrapali a ja wzięłam się od rana za porządki, trzy pralki już się suszą, zakupy zrobione, teraz dopijam drugą kawę, młoda się bawi u siebie w pokoju a A majsterkuje ;-)
edit. spójrzcie na te t-shirty
![]()
martolinka ja ak skisłam rosól na chrzciny Michała. Goście wchodzą do domu, ja próbuję czy się zagrzał a on skiśniętyWitajcie,
po raz drugi zostawiłąm zupę na kuchence na noc i mi skisła, ale jestem zła. Zostały mi mrożone pierogi!!
Aza dobrze , ze dojechaliscie cali i zdrowi
Dziunka przez moment myslałam , że to A kuca tam pod tym zlewem;-)
Jak Wam mija dzień?

no tylko trzasnąć takiego w ekranik
gorączka juz mniejsza, 37 cały dzien więc suiper. dzisiaj odwiedziła nas Marta (anadri) z Krystiankiem
także dzień minął bardzo miło
moj ulubiony kokosowy:-)
Nawet dziś zakupiłam Igiemu dwa ciuszki na chłodniejsze dni.

Czasem to nawet wieżyć mi się nie chce że 5 latka może być aż tak wyrachowana i przebiegła. Choć są dni że jest kochaną córeczką i siostrzyczką ale to tak zazwyczaj do popołudnia
bo póżniej to już choćbym na głowie stanęła to i tak nigdy nie będzie tak by jej pasowało.

] - to fakt no ale ych