reklama

Listopad 2009

Hej,

wpadłam napisać, że żyję
laugh.gif

Wojtek w czwartek był szczepiony, póżniej przez dwa dni miał gorączkę, powyżej 39 stopni
unhappy.gif
płacz, marudzenie itp.
Mało tego, w tym samym dniu Kuba zaczął gorączkować, jak termometr pokazał 41 stopni i mowił, ze duchy po ścianie w pokoju mu chodzą to zamarłam. Okazało się, ze wychodzi mu ostatnia 5
shocked.gif
byłam pewna, że ma już wszystkie
embarrassed.gif
paracetamol nie pomagał, zaczął skarżyć się na uco, gardłoitp. dzisiaj rano pojechał z mężem do szpitala, na szczęcie osłuchowo czysty, gardło lekko zaczerwienione a ból ucha był od zęba
yes2.gif
3 nocki mam wyjęte z życia, od jednego do drugiego latałam, dzisiaj odespalam, mąż teraz odsypia przed pracą. Młodzi śpią na szczęście, Wojtek już nie ma gorączki, Kuba mniejszą.

Nadrobię póżniej....

reklama
polaa bardzo wpólczuję i maluchom i tobie.

Dziunka fajną Asia ma chrzestną. U mnie jakos żadne z chrzestnych się nie zaoferowało jak na razie nawet do godzinnej opieki. Oj, nie, raz mój brat wziął Kubę na sanki.

U nas też sam nikt tego nie proponuje, my się pytamy.
Sama chrzestna by może tak Asi od razu nie wzięła, bo pracuje, ale ma czwórkę dzieci, każde szalone za młodą i właściwie to one się Aśką opiekują. Teraz akurat w domu jest tylko najmłodsza, 13-letnia siostrzenica A i Aśka ją uwielbia.
Na dzień nie ma problemu by podrzucić tam młodą ale na noc już trochę gorzej, plusem w każdym razie jest to że Asia śpi dość długo rano więc daje się innym wyspać, a i w nocy nie ma pobudek.

U nas na noc to tylko teściowie. Wiesz ja generalnie też pytam czy ktoś może ale wśród osób, ktore wyrażają chęć, zaoferują pomoc. Wiem, ze te osoby mogę poprosić. Niewiele ich, więc proszę tylko wtedy kiedy już naprawdę muszę żeby ich nadmiernie nie obciążać.

Hey kobitki! Wróciliśmy nareszcie do domu i oczywiście od razu pranie, sprzątanie, zakupy i wieczorne spotkanko z sąsiadami... jak widać do tej pory... Postaram się ciut ponadrabiać ale jutro wieczorkiem bo nie mam już sił. Jutro tzn. dziś jedziemy do Zoo... mam przynajmniej taką nadzieję :)))) Buziole, jutro dodam foty i więcej z siebie wyłuskam :****

Kilolku nie, no ja na siłę też nikomu nie wciskam ;-)

Aza mam nadzieję że wypad do zoo się uda i szkoda że nie udało się nam spotkać :-(

ILONKA odezwij się :-) nie mogłam Tobie odpisać, wiesz dlaczego ;-)

Mój A ma tydzień urlopu. Miały być Dębki, potem Karwia, a potem chcieliśmy wpaść do Ilony, a tu chyba nic z naszych planów nie wyjdzie :-(
Dziś A z Asią chrapali a ja wzięłam się od rana za porządki, trzy pralki już się suszą, zakupy zrobione, teraz dopijam drugą kawę, młoda się bawi u siebie w pokoju a A majsterkuje ;-)

edit. spójrzcie na te t-shirty
488323_425604587478336_2144958496_n.jpg

Witajcie,

po raz drugi zostawiłąm zupę na kuchence na noc i mi skisła, ale jestem zła. Zostały mi mrożone pierogi!!

Aza dobrze , ze dojechaliscie cali i zdrowi:tak:
Dziunka przez moment myslałam , że to A kuca tam pod tym zlewem;-)

Jak Wam mija dzień?

no hej!
Od jutra znów mam parę dni wolnego! w sumie fajnie, bo jutro trochę chatę ogarnę! niby mamy się wyprowadzać na czas remontu, ale póki mieszkamy muszę to wszystko jakoś ogarnąć! jesteśmy po wymianie okien i strasznie dużo kurzu się narobiło! poza tym pościel trzeba zmienić!
Weekend mieliśmy udany, dziś też nawet ok! dzięki losowi Martynie wczorajsze humory minęły, bo wczoraj to myslałam, że coś jej zrobię! :wściekła/y: poza tym mam robotników za oknami i nawet człowiek w samej bieliźnie nie pobiega :-D bo jakby to biedaki zobaczyli to mogliby dostać paliptacji serca i jeszcze z rusztowania by pospadali :-D

Zmykam zjeść obiad:-)

reklama
Hej.
My się wybraliśmy do Wejherowa ale na pieszo przez las. Mamy taki piękny szlak, m.in. wzdłuż stadniny koni. Na chwilę wskoczyłam na skarpę i znalazłam pół siatki kurek :-) dosłownie przez może 10 minut. Rosną sobie tam spokojnie, bo to bardzo strome skarpy i trzeba nie lada wysiłku i odwagi. Popękały mi nawet sandały:rofl2: W środę z samego rana wybieramy się na grzyby :-D A się ze mnie śmieje że w nałóg wpadłam :-D a teraz jajeczniczkę robi z kurkami, mniam, mniam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry