reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej, witam wszystkie nowe mamusie!
Kurcze chyba musze się rozejrzeć za spodniami na gumce, w poprzedniej ciązy dopiero w trzecim miesiącu było ciasno a teraz wcześnie, no cóż trzeba iść na zakupe hihi :-)
no właśnie mi tez ciasto diabelnie. Zamówiłam już na allegro spodnie ciążowe ale głupio mi będzie w nich chodzić w 2 miesiącu ciąży :no::szok: już trochę przytyłam, do tego mam wzdęcia i wyglądam jak w 5 miesiącu :szok:
a w pracy się nadal ukrywam, z tymże z takim brzuchem to się długo nie poukrywam. Ale w przyszłym tygodniu będę musiała iśc do dyr. i się wywnętrzyć póki ruch kadrowy na wrzesień otwarty, bo potem to się jeszcze gorzej wścieknie :-(

witam mamusie listopadowe zajzałam do was z sentymentu ja jestem mamusia z listopada 2008 13.11.2008 życze wam radosnego i spokojnego oczekiwania:happy:

o ja mam potworne nudności mimo, ze to jeszcze bardzo wcześnie. I wzdęcia mam straszne, przez co wyglądam jak w 5 miesiącu.

Hej, witam wszystkie nowe mamusie!
no właśnie mi tez ciasto diabelnie. Zamówiłam już na allegro spodnie ciążowe ale głupio mi będzie w nich chodzić w 2 miesiącu ciąży :no::szok: już trochę przytyłam, do tego mam wzdęcia i wyglądam jak w 5 miesiącu :szok:
a w pracy się nadal ukrywam, z tymże z takim brzuchem to się długo nie poukrywam. Ale w przyszłym tygodniu będę musiała iśc do dyr. i się wywnętrzyć póki ruch kadrowy na wrzesień otwarty, bo potem to się jeszcze gorzej wścieknie :-(
znam to mi tez wzdęcia dokuczają... a w pracy musieli się dowiedziec bo l4 przyniosłam ale wiem, że są w kropce bo na moje miejsce nie maja nikogo...cóż jestem niezastąpiona

:blink:
to się ucieszą...
taaa no na pewno... już to widzę jak na mnie nawrzeszczy a potem wywali z roboty. Trudno. I tak miałam poszukać nowej :dry: tylko z brzuchem to mnie juz nikt nie przyjmie raczej.
Boję się potwornie tej baby. Pierwszą myślą po zobaczeniu 2 kresek na teście, było jak bardzo się wścieknie :baffled:
W dodatku u nas w pracy jestem już 5 brzuchata. :-)

reklama
Witam
Wizytę mam za tydzień.Z dolegliwości ciążowych to tylko pobolewanie brzucha i to od wczoraj.A co do spodni to też to zaobserwowałam:-D:-D

Do góry