reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja mam częste zawroty głowy, ale to przez to, że często siedzę z podkurczonymi nogami.
jakiś czas temu poszłam do lekarza, bo cholerka przytyłam prawie 5 kilo (!!!!) a nie widać po mnie aż tak strasznie abym była w ciąży... no więc poszłam i mu mówię, czy aby wszystko na pewno jest tak.
lekarz mi powiedział, że teraz w moim organiźmie jest do 2 razy więcej krwi, i powinnam spać głównie na lewej stronie, nie kucać, trzymać nogi w górze w miarę możliwości, i tak dalej...
stąd ta waga i zawroty głowy
:confused:

reklama
hej laparada bardzo sie ciesze ze tak sie nastawilas :)wiem jednak ze to nie latwe i rozumiem ze cierpisz.Postaw wszyskto na jednym na dzidzi ktora musi przyjsc zdrowa na swiat a ona Ci da tyle bezinteresownej milosci ze nic innego liczyc sie nie bedzie a facet jak bedzie madry to zrozumie i mam nadzieje ze sie zmieni i bedzie Cie prosil o przebaczenie :) ;)

Karrla ja mialam na poczatku tez zatwardzenia i mi pomagaly owocea w szczegolnosci len(ktory pilam na cieplo po zaparzeniu)polecam moze akurat pomoze

GosiaLew czekam z niecierpliwoscia na Twoje dobre wiesci,trzymam mocno kciuki

natalunia Tobie rowniez zycze powodzenia i duzo spokoju na badaniu,wracaj z dobrymi wiesciami :)

Kasiiula rozmawialam z lekarzem o oplalaniu i nie ma zadnych przeciwwskazan.Moj lekarz mowi ze moge sie oplalac ile chce dopoki dobrze sie na slonku czuje i tak tez robie.mam jasna karanacje i jak nie bylam w ciazy chcodzilam na solarke ,teraz oczywiscie nie ma o tym mowy ale sloneczko jak najbardziej i bede z niego korzystac :)
pozdrawiam

laparda dziewczyny mają rację! z nim czy bez niego, najważniejsza dzidzia! ona doda Ci sił do wszystkiego! dasz radę, chociaż domyślam się, że Ci przykro i że Cię to boli! a może facet sobie wszystko przemyśli i jeszcze się ułoży! życzę Ci wszystkiego najlepszego!

Karrla uczucia ciężkości nie mam, ale czasem boli mnie brzuch :-(, natomiast zatwardzenia to masakra :-( cierpię na nie i stosowałam już wszystkie sposoby polecane przez koleżanki, czyli suszone śliwki, siemię lniane, przegotowaną wodę, dużo wody mineralnej niegazowanej, łyżeczka oliwy z oliwek rano! niestety na mnie nic nie działa :-( a posiedzenia w wc kończą się łzami, bo ból jest dość duży! muszę o tym powiedzieć gince, może da jakieś leki! bo chyba nie powinno aż tak boleć?

GosiaLew odezwij się jak już będziesz miała wyniki!

Kasiiula ja wczoraj siedziałam w cieniu, a było dość ciepło i ramiona mam opalone! ale nie mam przebarwień, nic mnie nie swędzi, ani nie szczypie! starałam się osłaniać brzuszek od słońca, bo ponoć to jego nie wolno nagrzewać!

Za każde dzisiejsze usg trzymam kciuki! i czekam na wieści! :-)

Hej kochane:):-)
Mnie nie było chyba wieki cały czas Was podczytuje ,ale jestem taka zabiegana ,że jakoś nie mam czasu posać!:zawstydzona/y:Pozdrawiam Serdecznie!

Widziałam mojego bobaska!!! Ma 5 cm i wszystko z nim w porządku. Był tak ruchliwy, że ledwo pan doktor zdjęcie zrobił! Machał rączkami, nóżkami i szalał mi w macicy :cool2: Zdjęcie wstawię wieczorkiem :tak:

Dziewczyny
podpowiedzcie jak tam u was z poziomem chemoglobiny bo z moich ostatnich badań wychodzi, że mam za niski poziom = 10,8 a norma jest od 11,2 do 15,6. Chociaż to chyba nie są normy dla ciężarnych.
Proszę dajcie znać jeżeli wiecie coś na ten temat .

reklama
laparada trzymaj się i podejmij właściwą decyzję

natalunia, ale Ci dobrze....

Karrla mi niekiedy jest tak strasznie ciężko....ale nic się nie da z tym zrobić.

Do góry