Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie też to wkurza.Najgorsza jest niepewność. Strasznie mnie męczy, że muszę leżeć, ale najgorzej mnie męczy, że nie wiem co będzie. Chciałabym już teraz wiedzieć, że będzie dobrze, albo, że nie będzie. Trudno!! To przykre, ale ciagle myślę o tym, że dziś, a może jutro, pojutrze....w teorii to właśnie jest teramin na okres... chyba sobie odpuszczę tego lekarza. pójdę jutro. co ma być to będzie (jak mnei to zawsze wkurza jak ktoś tak mówi... ale nic innego tutaj chyba powiedzieć nie można)![]()
Masakrę przeżywam dzisiaj, ale dam radę... Mam nadzieje, że do 12.30 wydobrzeje mi mój żołądek i w spokoju pooglądam moją dzidzię 
no to od jutra jesteś już zupełnie bezpieczna. najgroźniejszy czas przeminą spokojnie i oboje jesteście bezpieczni
jeszcze tylko poród, ale to jak puszczenie przysłowiowego bąka, jak mawiała moja śp. prababcia, która miała 8 dzieci 
natalunia wrzucaj od razu foty. My jesteśmy mnej więcej na tym samym etapie ciąży, więc będę wiedziała jak wygląda moja dzidzia...
oczywiście, że moja jest ładniejsza![]()
Wrzucę od razu
A jak mi się czas dłuży.... Normalnie jakby stanął w miejscu...
Jest optymistyczna wiadomość - suwaczek przeskoczył mi na 4 miesiąc!!! :-)
Ja z mięsem mam podobnie. Chociaż ostatnio posmakowały mi niektóre wędliny, ale pod warunkiem, że nie są krojone tylko sama je kroję z "kawałka". w moim umyśle zakodowało się, że takie są bardziej świeże.
ale w srode mam wazny skan i juz dokladnie to sprawdza. Licze na to ze bedzie wiecej tygodni jak bylam ostatnio w Polsce na poczatku lutego lekarz stwierdzil ze moge byc w ciazy bo widzi pecherzyk ale potem powiedzial ze jednak raczej bedzie okres i dostalam okres ale mam nadzieje ze juz wtedy bylam w ciazy.
Przeciez mozna miec pare okresow bedac w ciazy co nie?