Kasiiula
mamusia Pawełka :)
natala glowa do góry bedzie dobrze
a do wesela miesiac wiec sie zagoii napewno a wziasc ci w gips musieli zeby usztywnic bo i tak bez zdjecia to nic oni nie zobacza hehe
bedzie dobrze ;P
bedzie dobrze ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
...
I jak macie ochotę to posłuchajcie piosenki, takiej dla nas ;-)
Wrzuta.pl - Universe - Bo To Taka Piekna Milosc

witamyCześć dziewczyny podczytuję Was od kilku dnii postanowiłam dołączyć. Termin porodu mam wyznaczony na 15.11 Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie pozdrawiam wszystkie.:-)
Mnie co prawda jeszcze nie boli ale zdaję sobie sprawę z tego, że to moje spanie na brzuchu już niedługo się skończy. Nie wyobrażam sobie jak można inaczej zasnąć!?!Jak ja wytrzymam bez spania na brzuszku tak dłuugo?

jest pyszne i u mnie w domu 6 dziennie ich idzie ;-)Kasiiula super! Taki sam wiercipięta jak moje maleństwo! A przyznam, ze ta klinika ma samych najlepszych lekarzy. A 3D u nich jest jakoś dodatkowo platne?
;-)