reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
natalunia biedulko ty, aturat ten twoj pierwszy raz przytrafil ci sie w czasie ciazy i przed weseliche, poboli tylko na poczatku pare dni, pozniej bedzie juz lepiej, na weselichu potancujesz z gipsem na nozi i bedziesz sie swietnie bawila, a pozniej... zobaczysz ile bedzie smiechu juz po wszystkim, a jak kiedys dzieciaczkowi opowiesz to bedzie opowiadal ta histori jeszcze swoim wnukom :)

Hehe, to dobrze. Przy następnej wizycie zapytam co i jak z tym 3D,a wizytę mam w przyszly piątek. Ale mam tylko przyjść z wynikami. Chyba, że przebada mnie jeszcze po dzisiejszym upadku.

Gips mam tylko na tydzień. A później albo stabilizator albo gips na kolejny tydzień. Mam nadzieję, że później będzie tylko stabilizator.

Hej!
Kasiiula super, że dzidzia zdrowa! :-) zaraz zobacze fotkę:tak:

mary__mary powodzenia jutr, na pewno wrócisz z badania zadowolona, bo wszystko będzie dobrze i dzidziusia zobaczysz:-)

kasiekkb mnie też toksoplazmoza wystraszyła, bo też robiłam sobie badanie i wyszło mi, że mam nieaktywną, co znaczy, że w przeszłości chorowałam, ale nikt mi nie powiedział, że kwas foliowy pobudza pierwotniaka, a ja go od początku ciąży biorę do dziś, bo dziś byłam u lakarza i kazał mi go odstawić i zacząć brać jakieś witaminy dla ciężarnych i zdecyduje się na prenatal. Cyba, że macie jakieś polecane witaminki???
Po za tym to miałam to usg genetyczne w poniedziałek i wszysko wyszło o.k., o czym juz pisałam, to dziś znów mi robił usg, ale dzidzia miała lenia i sie położyła na wewnętrznej ścince macicy i wszystkiego co chciał nie obejżał.

Wiecie co?? Z tym 3D to juz dawno pytalam lekarza co i jak i odradzil mi jako lekarz, bo to mocno naraza ludzika na wstrzasy i zdecydowanie nie byl za tym, bo on sam traktuje to jako wymysł. Bo jak twierdzil na zwykłym usg mozna zobaczyc czy cos jest nie tak i dopiero wtedy skierowac na dokładniejsze badanie w 3d.

reklama
Do góry