reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dzien Dobry :-)

Juz po weekendzie, bylo milo ale meczaco, zrobili mi niespodziankowe przyjecie imieninowe ;-) Dwa dni pod rzad grill i inne pysznosci, co oczywiscie odchorowalam dzisiejszej nocy, ktora spedzilam na kibelku:zawstydzona/y:

Dzien dzis zapowiada sie wyjatkowo pieknie, mam nadzieje, ze taki pozostanie do konca.

reklama
witaj natalunia
mam nadzieje ze nie dalas sie mu i sie nie zdenerwowalas? :)

Pewnie, że nie. Wjechałam mu na psychike i tyle. Czym mam się denerwować? Tym, że krzyczy? kazałam mu to wszystko spisac na kartkę i mi przedstawić bo nie mam czasu jego słuchać. A później zapytałam czy nie ma wstydu oddawać kase tyle czasu i jeszcze wydzierać się na kobietę w ciąży. Zamknął się i wyszedł. A ja już zadzwonilam po windykatora :tak: może jestem wredna, ale nie dam po sobie jechać :tak: przed ciażą, w trakcie i po ciąży.

Ostatnio kolega powiedział, że ślub przez dziecko to tylko fikcja, bo sie rozpadnie po roku. Dostał niespodziewanie w nos moją wodą mineralną i się obraził. I dobrze ;-) Nikt nie będzie obrażał naszej rodziny. Niech się cieszy, że mojego Ł nie było przy tym, bo nie skończyłoby się na nosie i wodzie :angry:

natalunia bravo dla Ciebie ,widze ze nie dasz sobie w kasze nadmuchac,to tak jak ja tez jestem waleczna ;) hahaha

a ten twoj znajomy to bezczelny normalnie,co za brednie opowiad,widac ze chlopak niedojrzaly jeszcze :)

Doszłyśmy z dziewczynami do wniosku, że zazdrości. on ogólnie jest nie do wytrzymania! On zawsze wie lepiej, szuka litości i szuka ludzi, którym będzie sie mógł pochwalic i oni bedą go podziwiać. Wpraszał się na wesele a ja mu w oczy powiedziałam, że nie chcę go widzieć na swoim weselu i nie dostanie zaproszenia. Strasznie nie lubię takich ludzi.

Wszyscy wokoło się cieszą z dzidzi, ze ślubu, że ślub o rok sie przesunął i w ogóle, a jeden dupek potrafi wszystko popsuć. Ale my się nie damy :tak: Bo w Maximach jest siła :-p hehehe

Hej MAMUŚKI !!!

Jutro nasze święto, niektóre z nas będą je obchodzić po raz pierwszy, mam taką malutką nadzieję, że moje maleństwo w prezencie da mi o sobie znać jakimś małym fikołkiem albo kopniakiem już nie mogę się doczekać kiedy poczuję, że ono tak w środku jest.
A dziś idę do mojego synka do szkoły na dzień mamy i też nie mogę się doczekać .

Wszystkim mamom życzę już dziś wszystkiego najlepszego !!!!!

No dziewczyny muszę wam coś powiedzieć... Wczoraj wieczorem leżałam sobie na boku i oglądałam film na tvp1:-) Nagle poczułam coś dziwnego w brzuszku, takie...wibracje! Na początku pomyślałam, że to mi w brzuchu burczy, ale to nie było to. Za chwilę się powtórzyło. Przyłożyłam do brzucha rękę i palcem popukałam i dokładnie w miejscu gdzie miałam palec poczułam to znowu. :-DJak głupia zaczęłam pukać tym paluchem i poczułam to samo jeszcze ze 3razy, ale potem ustało.
Powiedziałam o wszystkim mamie, i stwierdziła, że po swoich 2ciążach może spokojnie powiedzieć, że to był maluszek, że już powoli zaczynam wyczuwać jego ruchy.
To było niesamowite. I nikt mi nie powie, że to gazy !:-):angry:

mary__mary ja myślę, że nasi lekarze podchodzą do nas indywidualnie i powinniśmy się ich słuchać, każdemu może być wskazane co innego. Ja na opakowaniu czy ulotce melisy przeczytałam, że nie wskazana dla kobiet w ciąży i dlatego się zapytałam lekarza czy mam ją stosować. Odnośnie witaminek to sama się tu tyle naczytałam, że na kolejnej wizycie 22 czerwca u ginka zapytam się jak długo mam je brać.

Ka...M Witamy i czekamy na ciebie cały długi tydzień. Cieszę się, że i u Ciebie wszystko jest jak najlepiej. Już się robimy coraz starsze w tych naszych ciążach!

Marta_szc to na pewno nie były gazy, ciesz się, ciesz to Twoja kruszynka!!! Cieszę się, że czujecie ruchy tzn., że my wszystkie już niedługo to poczujemy i to bez wątpliwości.

Jeśli chodzi o Dzień Matki, to już się nią czuję, a potwierdza to każde usg i jestem stego bardzo szczęśliwa. Mam nadzieję, że za rok wszystkie na dzień matki będziemy tulić do serca nasze kruszynki całe i zdrowe!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry