reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dzięki za rade Malina, coś muszę rzeczywiście pomyśleć. W końcu to jeszcze 3 miesiące!:-)

Dziewczyny, wiem że to pytanie jest tutaj trochę nie na miejscu, ale mam pilną sytuację. To pytanie kieruje do dziewczyn w Anglii. Mój M musi być we wrześniu w Anglii w okolicach Bristolu, dokładnie w Cheltenham. Może któraś z was wie jak znaleźć tanie noclegi w UK? Wszystko co znajduję to hotele i tam jest masakrycznie drogo. Trochę nie bardzo nam się uśmiecha płacenie prawie 1000 zł za noclegi tylko. Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Jakieś może strony z hostelami, albo po prostu info gdzie szukać.

Dziękuję!!

Witajcie:) mamcie:;)

Widze ze temat reacja na test ciazowy....eheh:-D

U nas to dopero bylo zaskoczenie....rany pamietam to....co dopero wsumie po slubie...ja szczescilwa ze ebdziemy razem meiszkac i wogle ze jestesmy szczesliwi we Dwojke.....a tu.....coo bedzie jednak trojka...:szok: ehehe

zrobilam test pod koniec dnia...patrze i sa 2 krechy....:szok:
maz na poczatku i tak nie uwiezyl......hhe a pozniej to radosc...lzy.....

a poizniej nierwy i checi zeby maly byl jak najwiecej w brzuszku u mamusi i jak narazie sie to udaje.....

A dzisaj jakis dziwny dzien duszno....goraco...ehehe

buzka;)

Malina1979 ja już jestem na etapie wmawiania sobie "będę karmić piersią, będę karmić piersię" siła sugesti hehhe ;-)
ale ponoć od stresiku to czasami z karmienia piersią nici. I kurcze jak tu nie zwariować :-) Musi być dobrze :-)

Wiewiora - sliczne to opowiadanie. Pomyslalam sobie ze jak bede robic pierwszy album dla dzidzi to na pewno zapisze to opowiadanie.
Dzidzia mi nie daje pisac w spokoju na komp. Kopie i strasznie sie wierci :o) Czasami to caly brzuch mi podskakuje! Tez macie takie ruchliwe pociechy?
Dziewczyny ja pomalu zaczelam prac nowe ciuszki i prasowac, tak zeby pozniej nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile. Rety... te ubranka sa naprawde malutkie!!! A w prasowaniu konca nie widac!

poszłam z martynią po te kapcioszki kupiłam też jej nowe bluzeczki
i ledwo wróciłam do domku mimo że do galerii mam dosłownie 5 minut drogi
jezny jaka ja słaba jestem aż mnie to denerwuje zawsze biegałam od rana do nocy a tu taki szlaban

teraz leżę i nie mogę znieść upału:baffled:

reklama
poszłam z martynią po te kapcioszki kupiłam też jej nowe bluzeczki
i ledwo wróciłam do domku mimo że do galerii mam dosłownie 5 minut drogi
jezny jaka ja słaba jestem aż mnie to denerwuje zawsze biegałam od rana do nocy a tu taki szlaban

teraz leżę i nie mogę znieść upału:baffled:
Za długo chodziłaś czy upał po drodze wykończył? Pewnie jedno i drugie :baffled: Ja bym się z chęcią przejechała gdzieś żeby nałykać się klimatyzowanego powietrza, ale nie wyobrażam sobie jazdy samochodem :cool:

Do góry