reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

:-D no racja :-D
z tymze przeczytalam (po jaka cholere czytam te glupoty), ze brzuch mocno obniza sie na maksymalnie 2 tygodnie przed porodem. A ja mam na suwaczku jeszcze 34 dni !!!! I do tego nie moge siedziec, chyba ze rozkraczona jak zaba, bo brzuch mi strasznie wadzi o uda :-D
a ja czytałam że brzuch się obniża 4 tygodnie przed porodem, więc co opinia to inna i tym bym się nie sugerowała. Mi też się obniżył z ciągu jedego dnia, widzę po spodniach bo nie mogę ich naciągnąć do końca bo brzuch blokuje.

reklama
zaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek:zawstydzona/y: no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d...:crazy::zawstydzona/y: jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(

kasiula ja kupiłam jedno takie body ale większe będzie na lato :)) i strasznie szybko się rozeszły te bodziaki. Całkiem fajne są :))

no ja niestety nawet ich nei wiedzialam juz u mnie nie ma :) hehe a przygladalam sie tym pampersom bialym to one niby z bawełna inna maja material z ktorego wykonane sa chyba ... pozatym o wiele drozsze :)

aaaaaaaaaaaaa:szok: a mnie plecy bola ehhhhh zmeczylam sie chodzeniem po sklepie szok ! a ludzie gapia sie na moj brzuch :baffled: jakby nie widzieli ciezarnej bo dyszy jak pociag hehhehe towarowy :-) ale maz zadeklarowal sie ze mi plecy wymasuje dzis mmmm :blink::blink::blink: a wlasnie

myslicie ze jak przyłoze poduszke rozgrzewajaca na dolna czesc plecow zaszkodzi niuni ? :shocked2::dry:

zaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek:zawstydzona/y: no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d...:crazy::zawstydzona/y: jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(
hemoroidów nie zazdroszczę...
ale własnie mi przypomniałaś... i zauważyłam że moja rwa przestała się odzywać po 4 miesiącach ciągłych upierdliwości:-D
no jak fajnie... żeby tak zgaga zniknęła z dnia na dzień.....:sorry2:

reklama
a ja czytałam że brzuch się obniża 4 tygodnie przed porodem, więc co opinia to inna i tym bym się nie sugerowała. Mi też się obniżył z ciągu jedego dnia, widzę po spodniach bo nie mogę ich naciągnąć do końca bo brzuch blokuje.
Roznie to jest z obnizaniem. Poprzednim razem obnizyl mi sie dopiero w dniu porodu i to tylko ciutke.
Znam to uczucie. Tez to miewam, ale na szczescie dawno sie nie odzywalo. Ale jak sie wczoraj mylam to namacalam tam przy tylniej dziurce wystajaca pierdulke i mowie do mojego M: zylka pierdzaca(ja je tak nazywam:sorry:) wyszla mi na wierzch;-), on na to: ze co? Ja: no, hemoroid mi sie zrobil jakis sterczacy i pewnie trzeba bedzie kiedys zooperowac:wściekła/y:
aaaaaaaaaaaaa:szok: a mnie plecy bola ehhhhh zmeczylam sie chodzeniem po sklepie szok ! a ludzie gapia sie na moj brzuch :baffled: jakby nie widzieli ciezarnej bo dyszy jak pociag hehhehe towarowy :-) ale maz zadeklarowal sie ze mi plecy wymasuje dzis mmmm :blink::blink::blink: a wlasnie

myslicie ze jak przyłoze poduszke rozgrzewajaca na dolna czesc plecow zaszkodzi niuni ? :shocked2::dry:
Nie wiem jak wplynie to na skurcze ewentualne...podobno nie zaleca sie ciplych kapieli, prysznicow, wiec nie wiem jak to jest z poduszkami...

Do góry