kilka dni temu czytalam o tym, jak was bola wargi sromowe i sie zastanawialam, jak to mozliwe. przewkonalam sie wczoraj w nocy...![]()
Witaj w klubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilka dni temu czytalam o tym, jak was bola wargi sromowe i sie zastanawialam, jak to mozliwe. przewkonalam sie wczoraj w nocy...![]()
Klaudzia, a Ty kiedy masz do odebrania wyniki badań? Coś czytałam, że za tydzień? Kurka a czemu tak długo u nich się czeka?
Dziewczyny, przez to przeziębienie wyskoczyła mi okropna opryszczka na górnej wardze :--
-
-(

i nic na to nie pomagalo zovirax chba mozna bo to dziala tylko zewnetrznie
jeszcze mama mnie denerwuje bo co chwile do mnie dzwoni i mi opowiada co sie bedzie dzialo z tymi hemoroidami po porodzie
ciekawe po co zeby mnie zdenerwowac ???hej dziewczyny tak siedze od rana i czytam te wasze wpisy a ja to juz nie mam cierpliwosci , czas dluzy sie niesamowicie wiem ze wam tez ale ja juz powoli wariuje dlatego wlasnie sie zarejestrowalam moze z wami mi jakos lzej mi mina te ostatnie tygodnie....
pozdrawiam