Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie też....Jakas energia mnie rozpiera...
czuję sie jakbym już była po porodzie... hihihiTak bym chciała miec juz przy sobie 2 tygryska mojego

I reakcję mojego męża na lotnisku to się wszyscy pytają:-)etna a poznał Was mąż na lotnisku?;-) po tak długiej nieobecności. Fajnie tak obserwować nawiązywanie kontaktu tatusia z dzieckiem;-)

, ale na szczęście nie dał plamy i nas poznał 

. Ale brzuszek robi na nim wrazenie, cały czas jeszcze z podziwem na niego patrzy.to ci się udało..bo ja jestem płodna raz w roku hihihi

hej ja znów na chwilę..
pisdałam do mary ale jest poza domem więc przesłała mi wiadomości...:
anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.
mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.

chyba musieli by mnie pociac cc,bo jak tu przec jak ciagle mnie dusi
anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.
mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.

wydaje sie byc wiecznoscia do mojego porodu 
Ja mecze sie z kaszlem:-(straszny w nocy mokry zielona flegma,w dzien suchy bardzo meczy,do tego katar i oslabienie.
Wszystko mnie juz boli od tego kaszlu:-(niemam juz pomysla na pozbycie sie go,niewyobrazam sobie rodzic w takim staniechyba musieli by mnie pociac cc,bo jak tu przec jak ciagle mnie dusi
![]()
musi przejsc - innej opcji nie ma tez tak mysle, ze to przez to, ze bardzo cesto budze sie w nocy i wstaje...co zrobic....Katrenki ja tez sie tak czuje.... wogole ostatnio to strasznie oslabiona jestem... chyba przez to niewyspanie... chodze jak zabita...