reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

To pogonię mojego męża, bo normalnie wkurza mnie to bekanie... Żołądek boli i na dodatek jak już żołądek się "opróżni" to pojawia się zgaga, której nie miałam już ponad miesiąc...:confused2:

reklama
Aha!
Dzisiaj u Drzyzgi w "Rozmowach w Toku" będą mówić o polskich porodówkach jeśli któraś zaintersowana... dzis w tvn o 15:55
Oj, czasami zaluje ze nie mam polskiej TV. Ciekawe czy leca jakies powtorki na necie???

Napewno sie spotkamy, jak chcesz sie spotkac to do mnie masz jedyne 207 km! :szok::-D i powiem Ci ze to jedna z najgorszych tras jakimi mozna jechac po UK
Nie brzmi to zbyt zachecajaco :eek::no::-D

No to sie trzymkaj, niech wszystko bedzie po Twojej mysli!

Gdzies wyczytalam, ze w ciazy sa piekne sny, takie jak nigdy wczesniej i pozniej, kolorowe i cholernie realistyczne. No i mnie tez spotkaly, z tymze nie piekne, a straaaszne koszmary i niestety wlasnie cholernie realistyczne. Ostatnio snilo mi sie , ze moja Julie przesladowaly dwie urocze dziewczynki, no wiec je dorwalam i ugotowalam w garnku :eek:, potem z tej zupy powyciagalam resztke ubran i kombinowalam z mama jakby tu sie ich pozbyc :eek: i przez sen czulam okropny zapach gotowanego ciala (tak mi sie zdawalo, bo przeciez jeszcze nikogo nie ugotowalam ;-)). No i nie moge sie otrzaasnac, bo jak moglo mi cos takiego przyjsc do glowy! Dzisiaj znowu mialam koszmar, a jak sie obudzilam to nie moglam znowu zasnac, bo mialam wrazenie ze jak tylko to zechce zrobic to przyjdzie moja ukochana zmora :eek: mowie wam, ze mna tylko do wariatkowa :-D
Naprawde te twoje sny to nadaja sie na dobry horror... :szok:

cześć dziewczyny muszę trochę ponarzekać:-( nie wiem jak wy ale ja już mam dość:-( normalnie w jakąś depresję wpadam:-:)-( w nocy kręgosłup od leżenia mnie tak boli że szok, dłonie mi puchną palców nie jestem w stanie zginać:-( a jak spotykam znajomych i mówią mi że już niedługo i "że tak ładnie w ciąży wyglądam" to chciała bym ich pozabijać też tak macie?? ja już zaczynam rozumieć te cesarki na żądanie:-)
tez tak mam... tez mam wrazenie, ze popadam w depresje bo poprostu czuje sie przemeczona i bardzo chcialabym miec juz to za soba... tez puchne i nie mam czucia w opuszkach palcow...a ja sie czlowiek widzi w lustrze to plakac sie chce...mi D czesto mowi, ze ladnie wygladam, ze podoba mu sie moj brzuszek, ale ja poprostu nie moge na siebie patrzec....:confused2:mysle,ze to poprostu zmeczenie juz tym stanem i to normalne....tak to sobie przynajmniej tlumacze...

dzielna jesteś ja już mam dość:-( idę dzisiaj do lekarza może mi powie że mam rozwarcie na 5 cm :-)

Ja też mam dość, ale codziennie szukam sobie jakiegoś zajęcia, żeby nie myśleć o tym, że ciągle jeszcze mam malutką w brzuchu. Wczoraj układałam ubranka do nowych mebli, dzisiaj łóżeczko przyszło, Robię trochę porządków i przygotowuję się do wielkiego dnia. Torba już spakowana, no oprócz tej na porodówkę... Ale chyba kupię wszytsko dzisiaj i będę miała z głowy...

Ja też mam dość, ale codziennie szukam sobie jakiegoś zajęcia, żeby nie myśleć o tym, że ciągle jeszcze mam malutką w brzuchu. Wczoraj układałam ubranka do nowych mebli, dzisiaj łóżeczko przyszło, Robię trochę porządków i przygotowuję się do wielkiego dnia. Torba już spakowana, no oprócz tej na porodówkę... Ale chyba kupię wszytsko dzisiaj i będę miała z głowy...
kochana ja umyłam okna, pozmywałam podłogi, mieszkam na 2 pietrze i codziennie gonie po schodach i nic...:wściekła/y: chyba na jakiś aerobik sie wybiorę:-)

tez tak mam... tez mam wrazenie, ze popadam w depresje bo poprostu czuje sie przemeczona i bardzo chcialabym miec juz to za soba... tez puchne i nie mam czucia w opuszkach palcow...a ja sie czlowiek widzi w lustrze to plakac sie chce...mi D czesto mowi, ze ladnie wygladam, ze podoba mu sie moj brzuszek, ale ja poprostu nie moge na siebie patrzec....:confused2:mysle,ze to poprostu zmeczenie juz tym stanem i to normalne....tak to sobie przynajmniej tlumacze...
popatrzyłam na twojego suwaczka i ci normalnie zazdroszczę:-) a jak pomyślę że można 2 tyg przenosić to ...

Może trochę... Ale jak ma przyjść na świat 1 listopada, to przyjdzie mimo zaciskania nóg ;-);-);-) Mycie okien mam za sobą - siostry przyjechały i umyły. Jedyne co mnie czeka jeszcze to góra prasowania... Mieskzam na 2 piętrze więc i tak codziennie przynajmniej jeden raz wejdę po schodach. Dzisiaj nawet wbiegłam tak jak kiedyś! Jakas energia mnie rozpiera...

reklama
cZESC DZEWCZYNY POZDRAWIAM MY LEZYMY NA PATOLOGI CIAZY . MAŁY WAZY 2400 I CZEKAMY CO BEDZIE DALEJ. WG USG POWINIEN SIE URODZIC 29 LISTOPADA ALE NIE MA SZANS NA TAKI TERMIN
Trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej w dwupaku :-)

heheh a wy to sie nie boicie ze 1 rodzic bedziecie ? :)
Szczerze nie chciałabym urodzić 1 listopada. No ale cóż zrobić jak Mała wybierze akurat tę datę....

Do góry