R
rouż
Gość
Iza, mam nadzieje, ze akcja sama sie dzisiaj rozwinie i utulisz malenstwo!
Kasiula, a co u Ciebie???
Kasiula, a co u Ciebie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pamietam, pamietamy!!!Ja sie melduję po bardzo długiej nieobecności i z góry przepraszam... pewnie i tak mnie tu juz nikt nie pamieta...

Ja sie melduję po bardzo długiej nieobecności i z góry przepraszam... pewnie i tak mnie tu juz nikt nie pamieta...

Ja tez zauwazylam, ze nie potrafie wypoczywac, leniuchowac, tylko wciaz sobie wynajduje jakies zajeciaJej, ja jestem jakaś dziwna.. Powinnam też do wyrka wskoczyć, tv włączyć i się relaksować, a ja tylko o sprzątaniu myślę.

az zazdroszcze tym co ida sie przespac, polezec itd...Jej, ja jestem jakaś dziwna.. Powinnam też do wyrka wskoczyć, tv włączyć i się relaksować, a ja tylko o sprzątaniu myślę.
nie wiem co sie ze mna dzieje
wykonczenie wygrywa ostatnioKasiula, a co u Ciebie???
Czuje się... różnie jestem coraz to bardziej zmęczona...ale to raczej norma na końcówce... byle by wytrzymac jeszcze z jakies 2 tygodniemusze jeszcze sporo rzeczy dokupić... ale na szczęście jestem juz częściowo spakowana
heh chociaz mam jeszcze braki
Nie pisała... hmmm z różnych powodów.. brak czasu lub weny... nieraz was czytałam, ale nie mogłam się wkręcić w rozmowę...![]()

wazne ze napisalas i ze wszystko ok u ciebie