• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Czuje się... różnie jestem coraz to bardziej zmęczona...ale to raczej norma na końcówce... byle by wytrzymac jeszcze z jakies 2 tygodnie :) musze jeszcze sporo rzeczy dokupić... ale na szczęście jestem juz częściowo spakowana :) heh chociaz mam jeszcze braki :)

Nie pisała... hmmm z różnych powodów.. brak czasu lub weny... nieraz was czytałam, ale nie mogłam się wkręcić w rozmowę... :)

Kasiula, a co u Ciebie???

u mnie? jakos tak dziwnie wczoraj wieczorem dziwnie sie czulam i nawet powiedzialam mezowi ze chyba rodzic zaczne ale nie przejal sie poszedl spac hehee klade sie spac w miare w miare o rozsadnych godzinach ale wstaje o 9 eh pospalabym se korzystam puki moge i leniu****e :) widzialam gazetke reala od dzis i tak mysle ze 3 pojade dopiero i zrobie zakupy itp a pozniej se mysle ze 3 to ja w szpitalu moge siedziec heheh nie dociera do mnie ze to ta niedziela ;-) a pozatym to mysle ze 1 pojde wieczorem na cmentarz jeszcze :) wsadze tylko torbe do samochodu i sie wybiore na spacerek moze na 2 sie zalapie

reklama
Czuje się... różnie jestem coraz to bardziej zmęczona...ale to raczej norma na końcówce... byle by wytrzymac jeszcze z jakies 2 tygodnie :) musze jeszcze sporo rzeczy dokupić... ale na szczęście jestem juz częściowo spakowana :) heh chociaz mam jeszcze braki :)

Nie pisała... hmmm z różnych powodów.. brak czasu lub weny... nieraz was czytałam, ale nie mogłam się wkręcić w rozmowę... :)

no i pewnie masz o wiele mniej czasu przy synku :tak::tak: wazne ze napisalas i ze wszystko ok u ciebie :) ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry