reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiula
Już wrócił - 3 dni temu, toteż anadri twierdziła ze to przez niego to wysokie ciśnienie które w szpitalu sie skończyło... :-p:-D

Nooo, miesiąc to napewno z tymi bólami nie będe chodziła.. Ł szykuje sie na 2.11 nie wiedzieć czemu, ja blizej terminu z usg tj 5-7.11
hehe to zacznij meza meczyc jutro wieczorem :)
W sumie to by się przeciez zgadzało bo termin podobny...

Anadri chciała się ścigać ale teraz to już jej chyba nie dorównam bo:

:-)
oo a nie dawno czytalam co pisala i myslalam ze fałszywy alarm :) ze przeczeka nawet 1 :)
no prosze, moze bedzie jeszcze jedno dziecko na haloween. ciekawe, czy zdazy :-D
heheh albo pierwszy dzidziuś listopadowy :)

czekamy na wiesci :)

Właśnie wybiła godzina 00:00..
Już dziś miałam chwilę strachu, bo mi coś pociekło, myślałam, że wody.. Ale nieee..
Poza tym jestem za Tobą w lesie daleko:) Żadnego czopa, oczyszczania, mocnych skurczy.. Tylko kuje mnie szyjka..Też idę spać.. Oczy mi sie saaame zamykają:)

Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb :-D:-D:-D

Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szoku :eek: dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko :no:
No nic, pozdrawiam dziewczynki :tak:

Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb :-D:-D:-D

Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szoku :eek: dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko :no:
No nic, pozdrawiam dziewczynki :tak:

cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje :(
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno :D

cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje :(
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno :D

No to lez, zaciskaj uda i moze dasz rade przetrwac :tak:

reklama
a ja jutro mam termin i jak zaczne rodzic bede pierwsza ktora donosila !!!!! :) równo 40 tc :)
a tak pozatym KAMCIA nie odzywa sie od 2 dni !!!!!!!!!!!!!!!!
40 tc trzymam kciuki Kasiiula, teraz to najdluzej 10 dni do finału i będziesz miała swoją kruszynkę :happy2: listopadową
a KAMCIA nawet smsa nie puści?

malina1979 też 40 t c bombowo, ale wam zazdroszczę i trzymam kcuki

:tak:
Ja ci dotrzymam towarzystwa :cool2::cool2::cool2:, my byliśmy wczoraj w kościele, dzisiaj jedziemy na cmentarz tam tradycyjnie godzinka dojazd, godzinka pogaduchy i o 15 jesteśmy w domu, a w poniedziałek wizyta u ginka i groby z mojej strony :happy2:. Tym razem sobie tak to podzieliliśmy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry