reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Ojej to rzeczywiście:zawstydzona/y:
Ta kawalerka jest mojego T rodziców, maly czynsz płacimy...
Ale to dalej małe mieszkanko
mi wystarcczą naprawdę 2 pokoje... dla nas 1 i dla dzidzi 2
ale musimy dobrze patrzeć na domy czy nie są stare , i nie przeszła wilgoć,
a tu co 2 chata jest strasznie stara tylkoodnawiana, albo to tylko letniskowe domki i są obleśne....:confused2:
a ja chcę żyć w normalnych warunkach... a jak już takkie znajdę to niestety na jakimś zadupiu gdzie nawet nie wyjdę sama na dwór bo strach...
tylko siofdlimyżeby wte 10 dni coś si znalazło co bdzie ok

reklama
Kamcia współczuję szukania mieszkania na ostatnią chwilę przed porodem, a jak znajdziecie to jeszcze przeprowadzka!!! nie zazdroszczę!!!
nie możecie chociaz o miesiąc jeszcze przedłużyć terminu wyprowadzki? Może łatwiej by było to ogarnąć?

Do MALINY NAPISAŁAM, OTO ODPOWIEDŹ:
" Hej :) U nas ok.. Z karmieniem średnio. Nie umiem go dobrze przystawić i męczę położne...
Na pytanie jak rana?
"Nie wiem :) nie widziałam hi :) jak zobacze to pewnie zmienię zdania. Ale nie dokucza. Skurcze skracają ci szyjkę, taką mam nadzieję...U mnie nie zadziałały..

A OLICA nie odpisała :( Pewnie jutro wyjdzie do domu :) albo już jest :)

Kamcia współczuję szukania mieszkania na ostatnią chwilę przed porodem, a jak znajdziecie to jeszcze przeprowadzka!!! nie zazdroszczę!!!
nie możecie chociaz o miesiąc jeszcze przedłużyć terminu wyprowadzki? Może łatwiej by było to ogarnąć?
wiesz my już włsnei szukamy prawie miesiąc chaty:sorry: a przedłużać nie chcemy sami bo od miesiąca mamy w łazience na ścianie pleśń i właściciel nie chce nic z tym zrobić...
mówiłam mu już kilka razy... a jak się dziecko urodzi to ja nie mam zamiaru dopuścić żeby mieszkało w takich warunkach...
jeśli chodxzi o sam fakt przeprowadzzki to ja się nie martwię o to bo nam pomogą,...
a jakbym była w szpitalu top dadzą sobie radę beze mnie
chodzi o znalezienie domu

Ostatnia edycja:
Do MALINY NAPISAŁAM, OTO ODPOWIEDŹ:
" Hej :) U nas ok.. Z karmieniem średnio. Nie umiem go dobrze przystawić i męczę położne...
Na pytanie jak rana?
"Nie wiem :) nie widziałam hi :) jak zobacze to pewnie zmienię zdania. Ale nie dokucza. Skurcze skracają ci szyjkę, taką mam nadzieję...U mnie nie zadziałały..

A OLICA nie odpisała :( Pewnie jutro wyjdzie do domu :) albo już jest :)
czyli nie jest tak źle....:tak:
a olica napewno się odezwie jak będzie miała czas....:happy:

wiesz my już włsnei szukamy prawie miesiąc chaty:sorry: a przedłużać nie chcemy sami bo od miesiąca mamy w łazience na ścianie pleśń i właściciel nie chce nic z tym zrobić...
mówiłam mu już kilka razy... a jak się dziecko urodzi to ja nie mam zamiaru dopuścić żeby mieszkało w takich warunkach...
jeśli chodxzi o sam fakt przeprowadzzki to ja się nie martwię o to bo nam pomogą,...
Kamcia,, w takim razie powodzenia w szukaniu i znalezieniu :))))
Coś fajnego się trafi!

Jejku obyście znaleźli je do urodzin dzidzi:tak:

Witam z rana!
A raczej z baardzo rana:-D Wstałam z moim T i spać jak zazwyczaj nie mogę. Już mi lepiej, jak narazie skurczy nie ma - zobaczę jak później się rozwinie sprawa, ale czuję po kościach, że poród dalej niż bliżej:confused2: Jutro idę do położnej: ona musi mi coś doradzić...

Wczoraj z siostrą szukałyśmy już przepisów na święta! raczej sama nie będę robiła wigilii, ale chcę zrobić jakąś 'special' potrawę albo ciacho, bo to mi lepiej wychodzi:laugh2:

Witajcie mamusie:tak: Nie mam jakoś serca do siadania przed kompem.. Wczoraj przepłakałam cały dzień.. kolejny dzień po terminie a tu nic...jakoś tak bardzo nastawiłąm się , że tego 14 tego najpźniej utulę maluszka , że psychika mi siada... Wiem , że niektóre mamy czekają juz dłużej... W kazdym razie już drugi dzień mojej przynależności do klubu przeterminowanych...

reklama
Hej,

właśnie wróciłam z kina :) w trakcie TAKIE SKURCZE MNIE ZŁAPAŁY!!! Miałam ich ze 4 co 10 minut ale mega silne!!! Takich jeszcze nie miałam! Przestraszyłam się nieźle :) ale minęły i dokończyliśmy film....
Kurcze ciekawe kiedy się zacznie, ale chyba będzie jednak bardzo bolało :(

I jak teraz?

Gie-oska urodziła!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Witam, Gosia prosiła mnie abym przekazała tą wiadomość na listopadzie :tak:

"o 1:05 urodził się nasz synek! 4100g i 57cm! jest prześliczny! o 23 byliśmy w szpitalu z rozwarciem na 7cm! ja jestem bardzo osłabiona dużo krwi straciłam bo łożysko nie chciało wyjść. Pozdrów e-ciotki! Buziaki"

GRATULACJE!!!!:-):-):-)

Noooo ładne rozwarcie:-) I jaki dużutki synuś! GRATULACJE!!!!!!!!

Do góry