martolinka
Mama i nie tylko :-)
Chwile mnie nie było a już Was wywiało
może to taka pogoda więc i ja położę się spać;-)
może to taka pogoda więc i ja położę się spać;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to taka pogoda więc i ja położę się spać;-)a ja to sie turlam;-) z jednego boku na drugi, podniesc sie zeby sie odwrocic na drugi bok nie daje radychyba mam slabe miesnie brzucha albo synek niezle wazy
![]()
i czuje jak to moje malenstwo przelewa mi sie w srodku 

, lepiej mi się podnieść i przekręcić na drugi bok
tym bardziej ze miala takie bolesne skurcze, regularne co 10 min 

Ha! Co do Nataluni to sie pomylilam, ale Kamcia to na 100% rodzitym bardziej ze miala takie bolesne skurcze, regularne co 10 min
Ide sobie cappucino zrobic, miesko na obiad wyciagnac i na "ostry dyzur"
Poza tym jak tylko wychodze z bb to zaraz sie cos dzieje, wiec ja wroce moze bedzie jakas mila wiadomosc ;-)
:-Może się mylę, ale Dziunka chyba miała na myśli serial "Ostry dyżur";-);-)No to powodzenia na "ostrym dyżurze" :-) daj znać co i jak, czy Was zatrzymują czy wracacie dzisiaj w dwupaku;-)
Taka pogoda, że mnie zmogło..dwie godzinki snu załapałam, a potem w nocy nie będę umiała spać:-
-
wściekła/y:..
swoja droga rady typu: duzo chodz! jakos do mnie nie przemawiaja, ja wole duzo spac
hehe ja podobnie, ale nie mam problemow w nocy potemswoja droga rady typu: duzo chodz! jakos do mnie nie przemawiaja, ja wole duzo spac
![]()

ja tak miałam w I trymestrze - non stop spałam, bez względu na porę dnia..