reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, mam dosyć...
Dzisiaj w nocy nie mogłam znaleźć miejsca. bolał mnie brzuch nawet jak na boku leżałam... Sikam często, mam jakieś dziwne upławy, których jest dość sporo (muszę zmieniać wkładki 3-4 razy dziennie), poza tym brzuch mi się stawia i szkoda mi małej, bo ma za mało miejsca... Na KTG jak miałam skurcze, to małej tętno skakało nawet do 200 i zaczęłam się tym martwić... Zapytam we czwartek o ten olejek rycynowy, bo i tak jak położę się 23 na wywołanie, to jeszcze i tak kilka dni minie zanim mi wywołają...

reklama
Dziewczynki kochane, przepraszam ze ja tak z innej beczki, ale jestem roztrzęsiona i mam Was. Mój mąż rano miał poważny wypadek wpadł pod tira autem , przetransportowali go śmigłowcem do szpitala wojewódzkiego. Prawdopodobnie ma kość udową zmiażdżoną, złamaną??? Nie wiem. Jest w trakcie diagnostyki tyle mi powiedzieli tylko. Trzymajcie kciuki. Boję się, strasznie się boję, że nie dam sobie rady....Kurde, jakie to trudne..
Trzymaj sie kochana i bądź dobrej myśli! Przesyłamy Ci pozytywne fluidki!

na temat wywołania krążą różne opinie.. niektóre mamy mówią , że boli jeszcze bardziej niż naturalnie, a dla innych jest to wybawienie.. sama nie wiem co myśleć
No właśnie co kobieta, to inna opinia. Tak wogóle to boje się, że mnie położą i nic nie będą robić albo jeszcze co gorsze - odeślą do domu.

może jakby mnie tak kręgosłup nie bolał :-( to bym więcej chodziła ale niestety wole leżeć :-)
Mnie też strasznie kręgosłup dokucza i jeszcze ból w prawej pachwinie - normalnie uchodzić nie mogę, tylko toczę się jak kaczka:zawstydzona/y:

Dziewczyny dostalam smska od Kamci.

Niestety nie rodzi. Skurcze przeszly jej o 5:30 rano. Net jej nie dziala przez pogode wiec nie ma jak wejsc na bb, ale jak tylko podlacza to wejdzie sie przywitac :tak:;-);-)
Ja już myślałam, że urodziła. Z tą myślą na forum wchodziłam.

Dziewczyny Wy to chociaż jakieś skurcze macie. Ja to tylko mam takie bezbolesne stawianie brzuszka. No dzisiaj może 3 razy coś tam poczułam... I jeszcze ta pogoda....chyba depresję łapię....:no:

No to powodzenia na "ostrym dyżurze" :-) daj znać co i jak, czy Was zatrzymują czy wracacie dzisiaj w dwupaku;-)

Może się mylę, ale Dziunka chyba miała na myśli serial "Ostry dyżur";-);-)

Tak, jednak chodzilo o serial :tak:;-)

Witam sie po przerwie...

Zaczynam lapac depresje... Wlasnie dowiedzialam sie ze nic mi sie nie nalezy, tzn zadne zasilki wiec bedziemy zyc na jednej wyplacie mojego meza... zajebiscie poprostu....:-(
do tego piekny debet rosnie mi na koncie... super :eek: zas bede musiala sie zadluzyc u rodzicow... wprawdzie nigdy nie chca ode mnie pieniedzy z powrotem ale mi tak glupio brac od nich :-(

do tego gardlo mnie boli, nie wiem czy to na jakies chorubsko czy przez to ze w nocy mam zatkany nos i oddycham ustami so mi wysusza cale gardlo... :confused2:

mozna ssać hollsy albo cos w tym stylu w ciazy??? probowalam przeczytac na ulotce ale nic konkretnego nie przeczytalam wiec boje sie brac w razie czego???

Oj, to szkoda z tymi zasilkami :-(

zeby było jasne wszystko: jestem moderatorem podforum regionalnego (w sumie z zaskoczenia)... żeby nie było pretensji....

Ale o co bysmy mialy miec pretensje? No chyba, ze nas porzucisz ;-)
No i moje gratulacje :tak:

Dziewczyny dostalam smska od Kamci.

Niestety nie rodzi. Skurcze przeszly jej o 5:30 rano. Net jej nie dziala przez pogode wiec nie ma jak wejsc na bb, ale jak tylko podlacza to wejdzie sie przywitac :tak:;-);-)

No kurcze, znowu nie trafilam :sorry:

Dziewczyny, mam dosyć...
Dzisiaj w nocy nie mogłam znaleźć miejsca. bolał mnie brzuch nawet jak na boku leżałam... Sikam często, mam jakieś dziwne upławy, których jest dość sporo (muszę zmieniać wkładki 3-4 razy dziennie), poza tym brzuch mi się stawia i szkoda mi małej, bo ma za mało miejsca... Na KTG jak miałam skurcze, to małej tętno skakało nawet do 200 i zaczęłam się tym martwić... Zapytam we czwartek o ten olejek rycynowy, bo i tak jak położę się 23 na wywołanie, to jeszcze i tak kilka dni minie zanim mi wywołają...

martolinka probowala z olejkiem i nic...Musisz byc dzielna! :tak:

reklama
Do góry