brzuch mi sie napina i boli mnie w dole tak jakby mnie coś rozpierało od środka... Ale póki co to jest do wytrzymania i nie wiem co to jest... na dodatek od 3 dni mam bardzo dużo śluzowatych i mlecznych upławów...ale co się dzieje??
reklama
MagdaP3011
Fanka BB :)
Tak, jednak chodzilo o serial;-)
No to mi się udało
a już myślalam że mówisz powaznie z tym ostrym dyzurem a tu taki numer
no głupio mi teraz nieziemsko
a mogło być tak pięknie:-)
D
dziunka24.
Gość
brzuch mi sie napina i boli mnie w dole tak jakby mnie coś rozpierało od środka... Ale póki co to jest do wytrzymania i nie wiem co to jest... na dodatek od 3 dni mam bardzo dużo śluzowatych i mlecznych upławów...
Moze glowka wstawia sie w kanal rodny?
D
dziunka24.
Gość
No to mi się udałoa już myślalam że mówisz powaznie z tym ostrym dyzurem a tu taki numer
osobiscie to zycze sobie ostrego dyzuru, ale sie nie zanosi :-)
nie wiem... ale mam nadzieję, że COŚ w końcu zacznie sie dziać, bo jest to naprawdę męczące i dla mnie i pewnie dla mojej Zuzi też,.,,,Moze glowka wstawia sie w kanal rodny?
D
dziunka24.
Gość
nie wiem... ale mam nadzieję, że COŚ w końcu zacznie sie dziać, bo jest to naprawdę męczące i dla mnie i pewnie dla mojej Zuzi też,.,,,
Ojejku, a Ty tez przeterminowana chodzisz. Nie zajarzylam

Mam niby 2 dni po terminie, a lekarz (ten przed zmianą) cały czas mi powtarzał, że po odstawieniu tabletek w 36 tc w kilka dni mogę urodzić... a tu o...Ojejku, a Ty tez przeterminowana chodzisz. Nie zajarzylam![]()
Jeżeli to co mam to skurcze, to można to wytrzymać...
katrenki
Fanka BB :)
halo halo...
zdazylam zrobic sisusiu, zjesc, przygotowac wszystko do kapieli a moj aniolek smacznie spi wiec pomyslalam, ze wpadne sie przywitac.......
pewnie duzo zmian....i rozpakowan....
my jakos dajemy rade ale jakos rutyny poki co zadnej.....a w piatekpierwsze wyjscie....jedziemy zarejstrowac mala...ciekawa jestem jak nam pojdzie...smialam sie do D,ze chyba wstaniemy o 4 zeby byc tam na 10;30......
zdazylam zrobic sisusiu, zjesc, przygotowac wszystko do kapieli a moj aniolek smacznie spi wiec pomyslalam, ze wpadne sie przywitac.......

my jakos dajemy rade ale jakos rutyny poki co zadnej.....a w piatekpierwsze wyjscie....jedziemy zarejstrowac mala...ciekawa jestem jak nam pojdzie...smialam sie do D,ze chyba wstaniemy o 4 zeby byc tam na 10;30......

D
dziunka24.
Gość
halo halo...
my jakos dajemy rade ale jakos rutyny poki co zadnej.....a w piatekpierwsze wyjscie....jedziemy zarejstrowac mala...ciekawa jestem jak nam pojdzie...smialam sie do D,ze chyba wstaniemy o 4 zeby byc tam na 10;30......![]()

Mysle, ze nie bedzie tak zle ;-)
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Natalunia - gratulacje:-):-):-)zeby było jasne wszystko: jestem moderatorem podforum regionalnego (w sumie z zaskoczenia)... żeby nie było pretensji....
Ja na początku tez tak myślałam, ale jakoś mnie tchnęło i spojrzałam w program TVNo to mi się udałoa już myślalam że mówisz powaznie z tym ostrym dyzurem a tu taki numer