reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama

Kolejna mamusia rozpakowana:-)

Jak ja marzę o tym żeby móc też tak napisać. Strasznego doła załapałam. Jutro idę ze skierowniem do szpitala, ale nie mam nadziei, że mnie zostawią i będą coś robić. Na pewno nie dam się spławić bez żadnych badań. Jak już będę na IP to chociaż ktg niech zrobia i usg.
Ciężki dzień mnie czeka.... To sobie pomarudziłam od rana....

widze że mnie niektóre przeterminowane posłuchały i ich nie ma tylko poszły rodzić :))
ja właśnie zjadłam śniadanie. Miałam nieprzespaną noc. Ostatnio budzę się w nocy i nie mogę już zasnąć, dopiero jak mąż o 6.40 wstaje do pracy to ja usypiam. Później cały dzień jestem zmęczona :((

nie wiem czy wiecie, ale Dziubasek się wzięła do roboty wreszcie... cewnik folleya pomógł jej osiągnąć rozwarcie na 4cm :-D:-D jesczze tylko kropelka oksy i przytuli swojego Olafka :cool2:ale fajnie :-D:-D

nie wiem czy wiecie, ale Dziubasek się wzięła do roboty wreszcie... cewnik folleya pomógł jej osiągnąć rozwarcie na 4cm :-D:-D jesczze tylko kropelka oksy i przytuli swojego Olafka :cool2:ale fajnie :-D:-D

o jaaaa.... ale fajnie.... :-D:-D

no to zostalysmy..... ermmmm 2/3 moze 4 .... masakra... za chwile zaczne pisac sama ze soba na forum :-(

jak znam swoje szczescie to pewnie zamkne liste listopadowek...

reklama
Do góry