reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
kurcze jak zobaczylam tego posta to najpierw myslalam, ze to tobie....:-Dpotem doczytalam do konca....

hehe chcialabym zeby tak bylo :-D:-D:-D

Ja też będę Wam towarzyszyć, nie zostawie Was same :-)

khm hkm ja tez! ja tez!
Klaudzia, jeszcze o mnie zapomniałaś!!:-:)tak::tak::-)

jakos tak u Was nie widze szans na przenoszenie do grudnia :-D:-D:-D

Nie zapominaj o mnie kochana ;-):-p
Ty lepiej siedz cicho... bo gora kilka dni i bedziesz ze swoim skarbem... a ja jak ten buc bede wypelniac liste rozpakowanych :-D:-D:-D

A co z Matrtolinką? bo ni emogę znaleźć.. :zawstydzona/y:

ps. i co z Kamcią???

Martolinka jak urodzi to napewno napisze mi smska... wiec dalej czekamy...:tak::tak: ale zaraz cos skrobne do niej bo moze z podniecenia widokiem maluszka juz zapomniala o eciotkach :eek:

a z Kamcia jestem caly dzien na laczach smsowych :-) bo bidula nie ma dalej internetu. Dalej w 2paku, choc brzusio ja pobolewa i ma nadzieje jak najszybciej urodzic... jak chyba kazda nie rozpakowana jeszcze hehhe :tak:

Jeszcze ja tu jestem...:-)....po terminie:-( z OM...w prawdzie nie udzielam się ,ale co dzień Was podczytuję;-) ...dzisiaj postanowiłam sobie odpuścić ,i normalnie żyć nie czekając na skurcze...bo już funkcjonować normalnie nie potrafię, tylko CZEKAM I NASŁU****E:cool:

Jeszcze ja tu jestem...:-)....po terminie:-( z OM...w prawdzie nie udzielam się ,ale co dzień Was podczytuję;-) ...dzisiaj postanowiłam sobie odpuścić ,i normalnie żyć nie czekając na skurcze...bo już funkcjonować normalnie nie potrafię, tylko CZEKAM I NASŁU****E:cool:

Inez widze ze postanowilas tak jak ja... pierwszy dzien postanowilam sie nie przejmowac i zyc "normalnie" hehe

A u Martolinki cisza... ma nadzieje dowiedziec sie czegos jutro na obchodzie.. ale wydaje sie jej ze jednak nie bardzo pala sie do wywolywania... Pozdrawia Was i gratuluje rozpakowanym mamusiom :tak:;-)

A gdzie wszystkie CIEZARNE???? smutno mi tu samej tak..... ????? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

Hej, chyba nie nadrobię zaległości, mam nadzieję, że u wszystkich oki,:tak: U nas z dnia na dzień coraz lepiej, Elizka okazała się, jak dotąd, bardzo spokojnym dzieckiem, właściwie cały czas śpi;-). Nawet karmienie piersią, którego się tak obawiałam , nam wychodzi. Ja dużo leżakuję, bo miałam nacięcie i boli, boli:eek::eek::eek::eek::eek: Ale mała wynagradza wszytko:tak::tak::tak::tak:
Pozdrawiam serdecznie Listopadowe Mamuśki:-):-):-):-)

Bardzo zachęcająco brzmią słowa Katrenki:-):-)..
Cześć dziewczyny z rana;-)..Jak tam samopoczucie?
Ja noc nawet w miarę przespałam - mężuś działa jak balsam, heheh:-D..Ale coś z rana boli mnie, no właśnie nie wiem - chyba przepona, albo to miejsce między piersiami a brzuchem:-:)-(..miałyście tak?

reklama
Witam was drogie mamusie przyszle i juz rozpakowane zaluje ze nie zapisalam sie do tego forum na poczatku ciazy bo widze ze fajnie tu u was ;-) moja Jagódka przyszla do nas 10.11 2009 wiec ma juz 9 dni :-) zycze powodzenia dla tych ktore jeszcze czekaja na rozpakowanie pozdrawiam

Do góry