reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam was drogie mamusie przyszle i juz rozpakowane zaluje ze nie zapisalam sie do tego forum na poczatku ciazy bo widze ze fajnie tu u was ;-) moja Jagódka przyszla do nas 10.11 2009 wiec ma juz 9 dni :-) zycze powodzenia dla tych ktore jeszcze czekaja na rozpakowanie pozdrawiam
Cześć Agia:-)..jak to mówią, lepiej późno niż wcale:-):-)..

reklama
Bardzo zachęcająco brzmią słowa Katrenki:-):-)..
Cześć dziewczyny z rana;-)..Jak tam samopoczucie?
Ja noc nawet w miarę przespałam - mężuś działa jak balsam, heheh:-D..Ale coś z rana boli mnie, no właśnie nie wiem - chyba przepona, albo to miejsce między piersiami a brzuchem:-:)-(..miałyście tak?

moze maluch prostowal nozki;-) ja czasem czuje ze cos mi sie tam wbija;-)

Hej laski :-)
Wlasnie w Dziendobry TVN mowia, zeby nie klasc dzieci w lozeczku na boku i nie przykrywac koldra - chodzi o ta smierc lozeczkowa. Mi sie wydawalo, ze nie mozna na plecach, zeby dziecko podczas snu nie ulalo i sie nie udusilo, a tu sie okazuje ze jest na odwrot. A moja Julie cale zycie na boku kladlam :sorry:

Hej laski :-)
Wlasnie w Dziendobry TVN mowia, zeby nie klasc dzieci w lozeczku na boku i nie przykrywac koldra - chodzi o ta smierc lozeczkowa. Mi sie wydawalo, ze nie mozna na plecach, zeby dziecko podczas snu nie ulalo i sie nie udusilo, a tu sie okazuje ze jest na odwrot. A moja Julie cale zycie na boku kladlam :sorry:
Hej Dziunka:-):-), co Ty jeszcze tu robisz?? Dalej kolejkę blokujesz?:-D:-D
Właśnie też oglądałam o tej śmierci łóżeczkowej..a ja tu już w łóżeczku przygotowałam kołderkę, cieniutka poduszeczkę, pluszaczki...wszystko trzeba wyrzucić na "zaś":cool:

reklama
Hej Dziunka:-):-), co Ty jeszcze tu robisz?? Dalej kolejkę blokujesz?:-D:-D
Właśnie też oglądałam o tej śmierci łóżeczkowej..a ja tu już w łóżeczku przygotowałam kołderkę, cieniutka poduszeczkę, pluszaczki...wszystko trzeba wyrzucić na "zaś":cool:

tez obejrzalam, ale z tym kladzeniem na boku to nie tak ze na pleckach ale glowka w bok w razie ulania?

Do góry