reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ciesze sie ze juz masz lepszy humorek bo nawet nie wiedzialam co Ci wczesniej napisac zeby Cie pocieszyc.

a meza zmolestuj to i tobie lepiej sie zrobi... zaufaj :-D

a co do pozzli to ukladam na stole zeby sie nie zginac :-D
ja nie mam stołu i w tym problem a na ławie się nie zmieściłyby jakieś większe :))

boje się molestować M. bo tamtą noc nie przespałam a jakbym zmolestowała go i zaczęło się coś dziać to byłabym niewyspana i zmęczona, a poza tym jutro imieniny na które pasuje się stawić :))
tak szczerze to idę tam dlatego że zjem na pewno coś dobrego, jakąś pyszną sałatkę, ciacho itp. trzeba korzystać póki jeszcze możemy :))

reklama
dziunka no ja jestem pełna podziwu dla twojej wytrwałości :)) ja to bym już chyba wszystkie szpitale objeździła żeby mi wywołali :))
robie się głodna.. idę coś zjeść :))

no zalało nas konkretnie...
ja to chyba wezmnę sobie helikopter wynajmę...
toprzynajmniej wiem żre dotrę na czas :-D i bez korków.... hehe bo jak każdy tak zacznie pontonami to już wogóle...:-p

hehe dziunka biedna ty :) ja naszczescie juz meczyc sie nie musze :) a powiem wam ze przed porodem stosowalam na przyspieszenie goraca kapiel i goracy prysznic i tak kilka dni i wtedy poczulam bole nie wiedzialam ze to skurcze ale po porodzie to juz wiem hehe :)

a wlasnie nie wiem gdzie pisac wiec tu pisze do mamusiek po CC
czy skóra nad nacieciem jest taka twarda u was? nie mocno tylko taka dziwna i jak dotykam to tez tak dziwnie ... ? jak to u was jest ?

byłam dzis na spacerze.. nagle poczułam, ze utykam, coś nie tak generalnie.... i okazało się... że... miałam na nogach buty nie do pary :eek: i jeden i drugi to czarny pantofel, ale jeden okragły, a drugi szpiczasty, jeden matowy a drugi błyszczacy i jeden na wyższym obcasie, a drugi na niższym, stąd to utykanie :eek:
a myslalam, ze jak urodze to mi przejdzie roztargnienie, ale jak widac jeszcze nie całkiem:sorry::confused2:

a wlasnie nie wiem gdzie pisac wiec tu pisze do mamusiek po CC
czy skóra nad nacieciem jest taka twarda u was? nie mocno tylko taka dziwna i jak dotykam to tez tak dziwnie ... ? jak to u was jest ?
aż pomacałam swoją skóre, ale ja mam sporo tłuszczyku nad raną i nie czuję tego zgrubienia o którym piszesz

reklama
Do góry