reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam dziewczynki, nie zaglądam już do Was tak często :-( ale trzymam za Was nie rozpakowane mamusie kciuki. Jakbyście nie miałby żadnych objawów porodu nie martwcie sie, ja nie miałam rzadnych a o 2 w nocy coś mnie zabolało, ale mąż nie wierzył bo wyczytalismy, że bóle porodowe nie pozwalają nawet mówić, więc usnęłam. O 6 znowu bóle on znowu nie wierzył bo one nie były mocne dość lekkie, ale co 5 min, gdyby nie krew nie pojechalabym do szpitala. Byliśmy w szpitalu po 8 a tam 5 cm rozwarcia :tak:. A tak wogóle ile Was jeszcze jest z brzuszkami? Ps. wiecie jak ja płakałam, że nie mam brzusia, szok! Ale ja przez całą ciążę chodziłam z odsłonietym brzuszkiem bo go uwielbiałam.:-D:-D:-D

reklama
ja tam wole żeby ten brzusio zniknął a dzidzia się pojawiła :))
przykro mi tej naszej bananaa tak bardzo się męczy :((
Kamcia Ty też nie masz kolorowo :((

Witam dziewczynki, nie zaglądam już do Was tak często :-( ale trzymam za Was nie rozpakowane mamusie kciuki. Jakbyście nie miałby żadnych objawów porodu nie martwcie sie, ja nie miałam rzadnych a o 2 w nocy coś mnie zabolało, ale mąż nie wierzył bo wyczytalismy, że bóle porodowe nie pozwalają nawet mówić, więc usnęłam. O 6 znowu bóle on znowu nie wierzył bo one nie były mocne dość lekkie, ale co 5 min, gdyby nie krew nie pojechalabym do szpitala. Byliśmy w szpitalu po 8 a tam 5 cm rozwarcia :tak:. A tak wogóle ile Was jeszcze jest z brzuszkami? Ps. wiecie jak ja płakałam, że nie mam brzusia, szok! Ale ja przez całą ciążę chodziłam z odsłonietym brzuszkiem bo go uwielbiałam.:-D:-D:-D
no zostało nas chyba z 15:tak:
ja tam wole żeby ten brzusio zniknął a dzidzia się pojawiła :))
przykro mi tej naszej bananaa tak bardzo się męczy :((
Kamcia Ty też nie masz kolorowo :((
nawet mi nie mów... znów miałam w nocy skurcze.. ale co z tego.. patzyłam na zaegaek co 10 min ... może 2 razy co 5 min ale stwierdziłąm że nie ma co dzwonić do szpitala bo powie mi że za adko mam i mam czekć więc o 6 rano jak już trochę przeszło poszłam spać:confused2:

Dziewczyny przekazuje smski od BANANA. Dopiero teraz bo wczesniej nie mialam chwilowo internetu- chyba przez te ulewy okropne :-(

7:13

"Hurra, jestem w wannie. Uzbrojona w "gas and air" boli ale slabo, tym bardziej ze to slawny "7cm". Polozna byla w szoku bo chciala mi dac tabletki i odeslac do domu. Zbadala rozwarcie tylko dlatego ze ja poprosilam. Bo skurcze mocne ale za zadko- 7 min. a tu 6-7cm :-D Na razie jest super. Czekam na moje swieczki."

11:17

"Po 4 godzinach w wannie rozwarcie takie samo wiec przebili mi wody (zielone) Dostalam znieczulenie w kregoslup (moge ruszac nogami) i kroplowke na przyspieszenie."

Witajcie mamusie:-) wpadam na chwilę się przywitać i dalej cyca małemu do buzi... cesarke miałam 19 a 21 , czyli wczoraj dali mi wypis , bo "juz pani chodzi to po co miejsce trzymać"... Opowiem Wam potem parę absurdów ze szpitala....
Trzymam kciuki za pozostałe ciężarówki:-D:-D

Witajcie mamusie:-) wpadam na chwilę się przywitać i dalej cyca małemu do buzi... cesarke miałam 19 a 21 , czyli wczoraj dali mi wypis , bo "juz pani chodzi to po co miejsce trzymać"... Opowiem Wam potem parę absurdów ze szpitala....
Trzymam kciuki za pozostałe ciężarówki:-D:-D

Najwazniejsze ze juz w domku :tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry