reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

dzisiaj mija mi pierwszy ustalony termin a wczoraj minął ten który korygowali i nadal nic :-(, może bardziej niż zwykle boli mnie brzuch i mam takie napady jakby skurcze po prawej części krzyża że jak mnie walnie to aż mi prawą nogę podcina że stać nie mogę , mam nadzieje że coś się ruszy , chociaż mały szaleje i jakoś kiepsko to widzę :-(
jutro wizyta u położnej to zobaczę co mi powie ale pewnie nic nowego :-(

reklama
Mi termin z OM minal wczoraj, z USG 6 czy 9 listopada, dzis nadal boli mnie brzuch jak na @, wizyte u lekarza mam we srode, chociaz mam cicha nadzieje, ze do tej pory cos sie ruszy :( I tak sobie nadal z Wami czekam.....

dzisiaj mija mi pierwszy ustalony termin a wczoraj minął ten który korygowali i nadal nic :-(, może bardziej niż zwykle boli mnie brzuch i mam takie napady jakby skurcze po prawej części krzyża że jak mnie walnie to aż mi prawą nogę podcina że stać nie mogę , mam nadzieje że coś się ruszy , chociaż mały szaleje i jakoś kiepsko to widzę :-(
jutro wizyta u położnej to zobaczę co mi powie ale pewnie nic nowego :-(
ja już się przestałam przejmować tymi skurczami co mnie czasami łapią i innymi objawami, bo tylko się nakręcam a i tak nic to nie daje :((
męczy takie czekanie. Cała rodzina jak mnie widzi to się pyta co ja jeszcze w domu robię, jak powinnam na porodówce leżeć.
Ale jeśli nie mam skurczy to ja się do szpitala nie spiesze bo nie ma odwiedzin i nawet mąż nie może być przy porodzie więc jestem załamana, bo tak bardzo liczyłam na pomoc :((

Klaudzia - trzymaj się tam!

Kamcia - oby w końcu zdecydowali o wywołaniu. Powiedz, że nie czujesz malucha i że brzuch Cię boli.

Niunians, Ania Sm, Lotka - to przyjdzie niespodziewanie. Ja jeszcze rano się śmiałam, że urodzę w grudniu, a wieczczorem chwyciły mnie bóle.

Po znieczuleniu strasznie boli mnie kręgosłup i głowa... Dzisiaj na szczęście pozbędę się już szwów, bo można z nimi oszaleć...

Ka.M cia trzymam kciuki za WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam też doła...6 dni po terminie...jak nie urodzę w tym tygodniu to 30 na oddział...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej dziewczyny.... Pisze dalej ze szpitala, nie ma jeszxze wynikow ale powinny byc do 2 godzin. Zobaczymy.... Wtedy zadecyduja czy wywolywac porod. Mam wsumie cicha nadzieje ze tak pomimo ze oczywiscie nie chce zeby moglo to szkodzic jakos olivierkovi. Ale na ktg jest bardzo szczesliwy :-) a ja juz mam dosc ciazy i chetnie sie dla niego pomecze!!!! Dziekuje ze trzymacie za mnie kciuki.

Do góry