Podobne tematy
- magda200843
- Ciąża, poród, połóg
- pooola
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ciesze sie ze poszlam, choc stesknilam sie za Oliverkiem strasznie... No i maz dzielnie sie spisal. Opiekowal sie synkiem cala noc, i caly dzien dzis... a mi kaze wypoczywac, wiec leze z laptopem w lozku i wcinam rosolek 
no i prawidlowoDziekuje dziewczyny :-);-)
A ja bawilam sie superowo... wrocilam do domu o 2:30. Nastepny raz pewnie dopiero za rokale ciesze sie ze poszlam, choc stesknilam sie za Oliverkiem strasznie... No i maz dzielnie sie spisal. Opiekowal sie synkiem cala noc, i caly dzien dzis... a mi kaze wypoczywac, wiec leze z laptopem w lozku i wcinam rosolek
![]()
raz do roku sie nalezy co nie
;-) ja jak mialam wyjscie to wyszlam o 6 wrocilam po 11 i tez czulam sie duzo lepiej, chociaz kac mnie troche meczyl nastepnego dnia
A ja dzis ide sie pobawic.... tzn mam dzis urodzinki i kolezanka zabiera mnie na pare drinkow... normalnie mam wyrzuty sumienia ze zostawiam synka samego (z tata) choc przeciez ma super opieke... ale w koncu nalezy sie mi po kilku miesiacach meczarni (koncowka ciazy)????
i tak pewnie wroce szybko...jedyne co to boje sie ze wypije jednego drinka i bede ululana na amen hehehe
Dziekuje dziewczyny :-);-)
A ja bawilam sie superowo... wrocilam do domu o 2:30. Nastepny raz pewnie dopiero za rokale ciesze sie ze poszlam, choc stesknilam sie za Oliverkiem strasznie... No i maz dzielnie sie spisal. Opiekowal sie synkiem cala noc, i caly dzien dzis... a mi kaze wypoczywac, wiec leze z laptopem w lozku i wcinam rosolek
![]()