madziek
listopadówka 2009 :)
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!!!
My z synkiem sylwestra spędziliśmy "na białej sali";-) zasnęłam po 22, Patryczek obudził mnie o 24:30 na karmienie i potem znów spałam, do następnego karmienia. Niestety nie piersią, a z butelki:-( od niedzieli przeszłam na butelkę, bo na piersi przez półtora m-ca przytył 500g
i ciągle płakał z głodu, a teraz jest szczęśliwy i najedzony
a ja ściągam dwa razy na dobę pokarm i jest go niewiele, dziś po całym dniu ściągnęłam 30 ml, z czego z 25 z jednej piersi i 5 z drugiej. A mój małżonek był w pracy, nawet pokazali go w Faktach Wrocławskich, bo jeździli z redaktorką faktów po Wrocławiu:-), a był reportaż o sylwestrze.
Czy Wasze dzieciaczki w ciągu dnia też mało śpią??? bo mój synek w dzień chce być noszony na rączkach i nie ma mowy o dłuższym spaniu. Po kąpieli jak zje śpi długo 3 godziny, potem co 2 godziny budzi się na jedzonko w nocy.
My z synkiem sylwestra spędziliśmy "na białej sali";-) zasnęłam po 22, Patryczek obudził mnie o 24:30 na karmienie i potem znów spałam, do następnego karmienia. Niestety nie piersią, a z butelki:-( od niedzieli przeszłam na butelkę, bo na piersi przez półtora m-ca przytył 500g
i ciągle płakał z głodu, a teraz jest szczęśliwy i najedzony
a ja ściągam dwa razy na dobę pokarm i jest go niewiele, dziś po całym dniu ściągnęłam 30 ml, z czego z 25 z jednej piersi i 5 z drugiej. A mój małżonek był w pracy, nawet pokazali go w Faktach Wrocławskich, bo jeździli z redaktorką faktów po Wrocławiu:-), a był reportaż o sylwestrze.Czy Wasze dzieciaczki w ciągu dnia też mało śpią??? bo mój synek w dzień chce być noszony na rączkach i nie ma mowy o dłuższym spaniu. Po kąpieli jak zje śpi długo 3 godziny, potem co 2 godziny budzi się na jedzonko w nocy.

to cos takiego jest mozliwe? 

Do domu wróciliśmy o 21. Ale nie wytrzymałam do północy, bo gardło mnie boli i jakaś grypa mnie zbiera więc poszłam do łóżka po 22. Słyszałam tylko odgłosy petard. DZis czuję sie jeszcze gorzej.
A nie ze opycha sie tak dlugo az zacznie wymiotowac