• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

dziewczyny mam wiadomosc od Kaski K nie wiem czy do którejś juz pisała bo nie umiem nadrobic zaległości...
a wiec tak jest nadal w szpitalu z mała,naal ma podawany tlen i kroplówki i lekarze powiedziele ze szybko nie wyjdzie :-(

Do siego roku zycze wszystkim listopadowym mamusią

reklama
dziewczyny mam wiadomosc od Kaski K nie wiem czy do którejś juz pisała bo nie umiem nadrobic zaległości...
a wiec tak jest nadal w szpitalu z mała,naal ma podawany tlen i kroplówki i lekarze powiedziele ze szybko nie wyjdzie :-(

KASIA - trzymaj sie kochana i trzymam kciuki za malutka - zeby jak najszybciej byla z Wami w domu juz na stale. Jednym slowem: zdrowia Wam zycze i usmiechow jak najwiecej.

Jak i wszystkim forumowiczkom!

Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijmy wraz.
Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża nas.
Silni Wiarą i Nadzieją miłość nieśmy w świat,
a dni lepsze zajaśnieją, każdy będzie rad.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DZIEWCZYNKI

Ja juz po imprezie, byłam na niej od 21 do 23 - to poszalałam :-D.
Cały czas myslalam o synku i mi mleczko po piersiach leciało. Przybiegłam na karmienie o 23 i zostałam, po meza jade za 2 czy 3 godzinkich jest u znajomych jeszcze. A ja wole przywitac Nowy Rok z synuniem. Makijarz zrobiłam na 2h i zaraz go zmywam bo jakos lepiej mi przytulac synka z "czysta" buzią :tak:
A teraz siedze z przyjacielem Laktatorkiem i czytam BB.

Wszystkiego Najlepszego Mamusie dla Was i Waszych pociech:-D

my w domciu z maluszkiem spędzamy Sylwestra:-)bałam się że o północy się obudzi od huku petard a on dopiero co dał znak że jest głodny:szok:a głosno było że hej, to Niunio smacznie spał :-)

I jesteśmy o rok starsze :-D:-D:-D

Ojejku a co z Kasia??? Nie jestem w temacie :-(:-( chyba cos przegapilam:zawstydzona/y: W kazdym razie Kasiu trzymaj sie i duuuzo zdrowka!!!

Kamciu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-D

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku kochane!!!

Moja niunia wlasnie sobie slodko spi w mamusinej chuscie:-) W nocy spala jak zawsze, wogole nic jej nie obudzilo, mimo, ze pod oknem strzelali:blink: Za to Julcia czekala przy piccolo do 12 i razem ogladalismy fajerwerki. Potem A do pracy na 1 w nocy sciagnac scene, wrocil dopiero o 5 rano, biedulek.
A jak wy spedzilyscie sylwester?

Wszystkiego dobrego w 2010! miłości i wielu chwil szczęścia! i zdrowia dla maluszków a dla Was cierpliwości :-)

My spędziliśmy sylwestra w piątkę. Najpierw Gaja dałą koncert sylwestrowy:baffled: dzięi czemu faworki skońćzyłam smażyć o 23 :baffled: ale później już było tylko lepiej :-) po szmpanie poszliśmy odpalić fajerwerki - tzn odpalał tatuś, a my patrzyliśmy :-D Gaja była oczywście z nami w wózczku, gwizdy huki i błyski wcale jej nie przeszkadzały, więc poleżała grzecznie a potem zasnęła :-D:-D a w domu reszta dzieci odpadała po kolei, a na końcu my:cool2:

reklama
wszystkiego dobrego w Nowym Roku....

co do sylwestra to byłam tylko z moim malenstwem o moj R był w pracy (tak postanowilismy oboje bo i tak bysmy nigdzie nie szli a przynajmniej na kilka lat bedzie miał spokój)...mój synus zasnał tóż przed północa a tak to dotrzymywał mi towarzystwa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry