Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Może na mega ćwiczenia jeszcze za wczesnie ale od Nowego Roku zaczynam diete 
do dzisiaj na kapuste nie może patrzec a było to prawie 2 lata temu 
no właśnie... coś o tym wiem.... nieszczególnie się mi to podoba, a mojemu mężowi jeszcze mniej![]()
moj przestal juz robic male awantury o bb, teraz raczej milczy ale widze ten jego hmm morderczy wzrok 
katrenki, klaudzia
Ja to raczej zwykle wieszam na lodówce jakiegos ooogrooomnego grubasa z wylewającym się tłuszczem w ramach przestrogi
Nooo, to czas zacząć coś robićMoże na mega ćwiczenia jeszcze za wczesnie ale od Nowego Roku zaczynam diete
Na początek 3 dniowa głodówka dla oczyszczenia organizmu (TYLKO WARZYWA! ZERO TŁUSZCZÓW I CUKRÓW, ZERO DODATKÓW, ZERO SOLI - to jest najgorsze)
No a później myslę strzelić sobie słynna dietę kapuścianą.
Kiedyś zrobiliśmy ją razem z Ł - hahahhado dzisiaj na kapuste nie może patrzec a było to prawie 2 lata temu
![]()
ja zaczelam robic brzuszki....ciezko idzie, mam wrazenie, ze moje miesnie nie istnieja....co do diety nie mam konkretnej, ale mysle, ze musze sobie jakas znalesc bo jak mam jakis ustalony konkretny plan ktorego mam sie trzymac to jest latwiej niz ograniczac, narazie nie jem bialego pieczywa, ziemniakow, ograniczylam cukier....kiedys stosowalam diete plaz poludniowych i ladnie na niej chudlam bez wielkiego wysilku, moze znowu sprobuje...katrenki, klaudzia
Ja to raczej zwykle wieszam na lodówce jakiegos ooogrooomnego grubasa z wylewającym się tłuszczem w ramach przestrogi
Nooo, to czas zacząć coś robićMoże na mega ćwiczenia jeszcze za wczesnie ale od Nowego Roku zaczynam diete
Na początek 3 dniowa głodówka dla oczyszczenia organizmu (TYLKO WARZYWA! ZERO TŁUSZCZÓW I CUKRÓW, ZERO DODATKÓW, ZERO SOLI - to jest najgorsze)
No a później myslę strzelić sobie słynna dietę kapuścianą.
Kiedyś zrobiliśmy ją razem z Ł - hahahhado dzisiaj na kapuste nie może patrzec a było to prawie 2 lata temu
![]()
Kapusciana?? Czyli jaka?

czyli taka:
Dieta Kapuściana, skuteczna dieta i szybkie odchudzanie
Aż dziwne że nie znasz. Mnie się wydawało że ona kultowa wrecz ;-)
Przez tydzień gubi się średnio ok 6kg z czego 2wracają... Dobra na odtrucie organizmu z toksyn. Zawsze do niej wracam chociaż na tą zupe juz nie mogę patrzec
Pamiętac należy tylko że zbyt często nie wolno jej stosować
ja zaczelam robic brzuszki....ciezko idzie, mam wrazenie, ze moje miesnie nie istnieja....co do diety nie mam konkretnej, ale mysle, ze musze sobie jakas znalesc bo jak mam jakis ustalony konkretny plan ktorego mam sie trzymac to jest latwiej niz ograniczac, narazie nie jem bialego pieczywa, ziemniakow, ograniczylam cukier....kiedys stosowalam diete plaz poludniowych i ladnie na niej chudlam bez wielkiego wysilku, moze znowu sprobuje...