• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
A mnie dzisiejszy dzień dobija....:wściekła/y::szok::-(
Nie wiem czy ja juz mam @ czy to mi wrócił połóg po 4 dniach:baffled: Matkooo... !!

I jeszcze Sylwester. :nerd: Tak tak, Sylwester przed monitorem do 20tej a pozniej spac no bo przecież każdy "na fazie" to nawet sobie nie mogę na nic pozowolić :sorry2: więc dziś dzień jak codzień :-( Jak ja się źle przez to czuję:no:

Może za rok... :dry:

Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym 2010 Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

i chciałam się pochwalić że u nas podwójne świętowanie... bo obchodzimy z D jeszcze naszą rocznice :) ; )

Ostatnia edycja:
ja też uzależniona.. ale z braku neta to nie siedzę ostatnio niestety..
ale już nam skrzynkę wysłali więc idzie do przodu :D jeszcze z tyzień i wrócę do aktywności ;-) a mój D będzei narzekał... haha

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
miłość, pomyślność i spełnienie
wszystkich marzeń a gdy się one już
spełnia nich dorzuci garść nowych
marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziecie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry