E
etna36
Gość
jesli chodzi o zdjeca to tez jestem za tym zeby je usunac i stawic do zamknietego forum, ktore mamy jak sie da
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez jestem za szczególnie jesli chodzi o fotki naszych maluszkówjesli chodzi o zdjeca to tez jestem za tym zeby je usunac i stawic do zamknietego forum, ktore mamy jak sie da
Proszę przyjmij wyrazy współczucia z powodu śmierci babci (*)Dziewczyny, ja tylko na sekundę. Mąż nadal nie chodzi za tydzień zacznie rehabilitację, w sobotę mieliśmy ślub kościelny i chrzciny, a dwa dni potem zmarła moja kochana babcia, która jeszcze na ślubie czuła się rewelacyjnie. Wylew prawdopodobnie. Jutro pogrzeb. A Kubuniek zdrowy i to całe szczęście... Trzymajcie się! Mam nadzieję, ze wkrótce uda mi się pisać częściej:-(
Cześc dziewczyny
u nas armagedon szpitalny Michaśkę zabrałam do domku to mi się na nowo Martynia rozchorowała a teraz mąż w szpitalu
więc nie mam sił zaglądać na bb ale mocno wszystkich pozdrawiam
Dziewczyny, ja tylko na sekundę. Mąż nadal nie chodzi za tydzień zacznie rehabilitację, w sobotę mieliśmy ślub kościelny i chrzciny, a dwa dni potem zmarła moja kochana babcia, która jeszcze na ślubie czuła się rewelacyjnie. Wylew prawdopodobnie. Jutro pogrzeb. A Kubuniek zdrowy i to całe szczęście... Trzymajcie się! Mam nadzieję, ze wkrótce uda mi się pisać częściej:-(
Proszę przyjmij wyrazy współczucia z powodu śmierci babci (*)
o rety a jak on ten ślub wzioł jak nie chodzi???
trochę się wam wszystkiego na raz nazbieralo, a babcia czekała aż spokojnie weźmiecie ślub i ochrzcicie dzieciątko, ach te babcie... (tak po prostu miało być, "wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba")
GRATULACJE z okazji zaślubin
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze
Zobacz załącznik 194683

tylko przed okresem podjadlam czekolade i loda bo mialam szal na slodkie

(pyszne były i warte grzechu
)

Dziewczyny, ja tylko na sekundę. Mąż nadal nie chodzi za tydzień zacznie rehabilitację, w sobotę mieliśmy ślub kościelny i chrzciny, a dwa dni potem zmarła moja kochana babcia, która jeszcze na ślubie czuła się rewelacyjnie. Wylew prawdopodobnie. Jutro pogrzeb. A Kubuniek zdrowy i to całe szczęście... Trzymajcie się! Mam nadzieję, ze wkrótce uda mi się pisać częściej:-(