Zostawie je do poki Kamcia mi nie odpisze, co z zamknietym albumem ;-) a pozniej poprzerzucamy fotki na zamkniety jezeli sie bedzie dalo![]()
ze tak spytam jaki zamkniety?
ja nic nie wiem co gdzie jakDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostawie je do poki Kamcia mi nie odpisze, co z zamknietym albumem ;-) a pozniej poprzerzucamy fotki na zamkniety jezeli sie bedzie dalo![]()
ja nic nie wiem co gdzie jakA ja wrócę do poruszonego kiedyś tematu z racji tego że coraz bliżej do terminu;
mama chrzestna w ciąży...?
Przypomnę ze chodzi o to ze istnieje zabobon ze to odbiera dziecku (temu chrzszczonemu) siły życiowe i przynosi nieszczescie...
Dla mnie branie takich przesądów wogóle pod uwage jest żenujące ale ten temat cały czas u nas wraca
niby z tesciową wyjasnione - cyt. "no skoro jestescie świadomi CO ROBICIE (tutaj pożadna aluzja...) to mi nic do tego i uszanuje wasza decyzje"...
ale non stop temat wraca... albo slysze ze ktos slyszal ze to prawda i wogóle.... ze absolutnie... Jezu, ciemnota nas ogarnia...
A jak nie daj bóg coś sie stanie to bedzie że to przez to...
Czy ja naprawde mam brac to pod uwage..??![]()
tylko po jakims czasie babka meza ze to z ciezarna to prawda a to o imionach to zabobon ... parodia

)

), na dole go przykrywam w klatce , kocyk śpiworek itp i nagle patrzę że gdzieś mi smoczek zniknął.To szybko szukam a dziecko coraz bardzej niecierpliwe bo gorąco i żebym jak najszybciej wyszła.Szukam w wózeczku i szukam no nie ma a wiem że przed chwilką był w buzce u małego.Ten już beczyu w niebogłosy, ja cała zgrzana znoszenem na dół całego arsenału.No nic wychodzę.Pierwsza myśl( nadal ryczy bo chce smoka
), bazarek koło bloku , tam jest sklepik z artykula,mi dzieciecymi.Lece szybko jak torpeda.Wybieram pierwszy lepszy najmniejszy dla niemowlaka.Ale no jak tu dac dziecko bez wyparzenia no jakoś mnie blokuje.Patrze sprzedawca ma herbatkę na ladzie
Bez problemu Pan mi smoka polał gorącą wodą i tak Niunio mi zasnął w sekundę.
biedactwo. trzymaj się dzielnieCześc dziewczyny
u nas armagedon szpitalny Michaśkę zabrałam do domku to mi się na nowo Martynia rozchorowała a teraz mąż w szpitalu
więc nie mam sił zaglądać na bb ale mocno wszystkich pozdrawiam
jaki wstyd? najważniejsz, że mała jest na dworze. Ja też bym tak czasami chciala mlodego w bezwietrznym miejscu postawic jak jest brzydka pogoda, a on odrazu jest nie spokojny w gondoli jak nie jest w ruchu i nawet bujanie nie pomaga na dluzsza mete. Pocieszam się tylko, że ja przy okazji spalam kalorieA jednak wyszlysmy sie przewietrzyc - przed dom
Pogoda juz lepsza tj +1st i nawet niebo tylko troche zasnute. Nie mam gdzie spacerowc (brak chodników i pobocza) wiec wystawiłam sobie krzesełko, mała w gondole (juz przy ubieraniu zasypiała) i chrapie sobie smacznie a ja - laptop na kolanach
wstyd normalnie.. ;-)![]()
o rety !!!!Cześc dziewczyny
u nas armagedon szpitalny Michaśkę zabrałam do domku to mi się na nowo Martynia rozchorowała a teraz mąż w szpitalu
więc nie mam sił zaglądać na bb ale mocno wszystkich pozdrawiam
hehehe prawie o połowez godziny na dwie, to żeś zwolnila nie ma co(to taki żarcik)
jak jezdziłam 160 to zeszłam do 80

ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy
Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!
może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??