reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ale są foteliki, które są w pozycji leżącej :tak:
nie pamiętam marki ale widziałam w tv fotelik, który się rozkłada z ozycji siedzącej do całkowicie leżącej. Potem oglądałam w necie i wyglądał cąłkiesm spoko tylko cena spoko nie była :no:
W tv eksperci się wypowiadali, ze to bardzo dobrre dla dziecka zęby je na leżąco wozić a nie w tych fotelikach i broń boże ni chodzić na spacery w tych fotelikach zamiast gondoli. To był jakiś prigram dla matek i porównywali foteliki.
A tak w ogóle to można przewozić dzieci w gondoli i to jest najzdrowsze. Np chicco ma taką funkcję. Trzeba dokupić do gondoli zestaw mocujący w samochodzie.

Ja się wymądrzam :-) ale sama mam zwykły fotelik, bo zwyczajnie mi kasy szkoda, a że samochodu nie mam i jeżdżę od wielkiego dzwonu jak się ktoś nade mną ulituje to bez sensu... stoi tylko i sie kurzy

reklama
Dalej mi nikt nie powiedzial co z Kaska :wściekła/y: czy to jakas tajemnica?:szok:
ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy

Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!

może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??

Ostatnia edycja:
ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy

Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!

może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??

przeczytalam .. szok :/ normalnie nawet brzuch wziela od grudniowek :|

BURA pieknie rosna twoje dziewczyny, wszystko w swoim czasie, kazde dziecko jest inne i twoje tez beda rosly tak jak trzeba w swoim indywidualnym czasie. Przeciez ich nie glodzisz co:confused: (to tez oczywiscie żarcik) pojda w dlugosc i wage przy pierwszej nadajacacej sie do tego okazji :happy2:
No właśnie się zastanawiam jak to jest z tą długością, bo ostatnio mi wyjechały na 97 centyl :szok: Strasznie są długaśne. Trudno mi jest dopasować dla nich jakieś ubranka - body ubieram na 62/68 - na długość sa dobre, a na szerokość dużo za luźne. Ale chyba to mają po mie, bo ja mam strasznie długi tułów. Trudno mi jest znaleźć bluzkę, która zakrywa mi pępek :baffled:

reklama
No właśnie się zastanawiam jak to jest z tą długością, bo ostatnio mi wyjechały na 97 centyl :szok: Strasznie są długaśne. Trudno mi jest dopasować dla nich jakieś ubranka - body ubieram na 62/68 - na długość sa dobre, a na szerokość dużo za luźne. Ale chyba to mają po mie, bo ja mam strasznie długi tułów. Trudno mi jest znaleźć bluzkę, która zakrywa mi pępek :baffled:
no widzisz, bo one idą w długość, a nie szerokość :happy2:
Wiesz co?
to super
przynajmniej będą szczupłe laseczki :cool2:
Nasze listopadowe modelki

Do góry