reklama
E
etna36
Gość
O retywłaśnie wróciłam z miasta. W jedną stronę szłam 1,5 godziny. Nic nie odśnieżonejestem wykończona i boli mnie każdy centymetr ciała :-(

!!!Małego miałaś ze sobą?
ja to na razie nosa nie wystawiam z domu, bo u mnie zaspy

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe no ale mały to on nie byłHmmm, po Twoim ciazowym brzuszku stwierdzam, ze czyms niezwyklym byloby gdybys nie powrocila do wagi z przed ciazy![]()

pod koniec zaczął rosnąć... zresztą same widziałyście 
najgorsze to były rozstępy....
były i są... ehhh trochę mi się zrobiło z jednej strony ...najgorsze, ze kapusta odpada przy karmieniu piersia
Jak zreszta wszystkie radykalne diety, bo musimy pamietac, zeby mleczo bylo wartosciowe
niezaleznie od diety mleczko i tak bedzie wartosciowe - chodzi o to, zeby nam nie wypadły włosy i zęby, no i zebysmy nie umarły na niedozywienie
dzidzius niezaleznie od naszej diety powyciaga sobie to co wartosciowe 
njbezpiexzniej odstawic słodycze, jesc mniej i sie ruszac
szkoda, ze to takie trudne jest 
_Roszpunka_
jeszcze nic.. czekam co na to inne dzieewczyny...Ale tu cisza nastała
Co tam się udało załatwić ze zdjęciami???
wiadomo juz cosik?
U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mrozna
dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy
ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.
dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy
ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.AniaSm
Fanka BB :)
myślę że większość woli żeby dostęp do zdjęć był ograniczony dla osób postronnych , ja jestem jak najbardziej za żeby zdjęcia były na zamkniętym

_Roszpunka_
mojej siostrze już zamarzła woda ... ale na 2 dni...U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mroznadzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy
ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.
u mnie póki co jest ok.. ale nawet grzejąc cały dzięń i noc nie jest aż tak gorąco jkby się chciało
reklama