reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

właśnie wróciłam z miasta. W jedną stronę szłam 1,5 godziny. Nic nie odśnieżone :wściekła/y: jestem wykończona i boli mnie każdy centymetr ciała :-(

reklama
najgorsze, ze kapusta odpada przy karmieniu piersia :no:
Jak zreszta wszystkie radykalne diety, bo musimy pamietac, zeby mleczo bylo wartosciowe

niezaleznie od diety mleczko i tak bedzie wartosciowe - chodzi o to, zeby nam nie wypadły włosy i zęby, no i zebysmy nie umarły na niedozywienie :baffled: dzidzius niezaleznie od naszej diety powyciaga sobie to co wartosciowe :tak:

njbezpiexzniej odstawic słodycze, jesc mniej i sie ruszac :tak: szkoda, ze to takie trudne jest :zawstydzona/y:

U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mrozna :zawstydzona/y: dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy:no: ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.

U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mrozna :zawstydzona/y: dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy:no: ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.
mojej siostrze już zamarzła woda ... ale na 2 dni...
u mnie póki co jest ok.. ale nawet grzejąc cały dzięń i noc nie jest aż tak gorąco jkby się chciało

reklama
w kwestii zdjęć - mi jest obojetne - na nk tez zamieszczam zdjecia moje i dzieci, a tam przeciez sa nawet moje dane osobowe...a tu jestem PRAWIE anonimowa..

Do góry