Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O retywłaśnie wróciłam z miasta. W jedną stronę szłam 1,5 godziny. Nic nie odśnieżonejestem wykończona i boli mnie każdy centymetr ciała :-(

!!!
hehe no ale mały to on nie byłHmmm, po Twoim ciazowym brzuszku stwierdzam, ze czyms niezwyklym byloby gdybys nie powrocila do wagi z przed ciazy![]()

pod koniec zaczął rosnąć... zresztą same widziałyście 
były i są... ehhh trochę mi się zrobiło z jednej strony ...najgorsze, ze kapusta odpada przy karmieniu piersia
Jak zreszta wszystkie radykalne diety, bo musimy pamietac, zeby mleczo bylo wartosciowe
dzidzius niezaleznie od naszej diety powyciaga sobie to co wartosciowe 
szkoda, ze to takie trudne jest 
jeszcze nic.. czekam co na to inne dzieewczyny...Ale tu cisza nastała
Co tam się udało załatwić ze zdjęciami???
wiadomo juz cosik?
dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy
ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.mojej siostrze już zamarzła woda ... ale na 2 dni...U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mroznadzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy
ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.