reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dlaczego moja mała tak nie spi:zawstydzona/y:. Ile muszę się nagimnastykować żeby zasnęła. A w dzień je co 2 godziny. Masakra. Zazdroszczę Wam tych śpioszków.

To jak ona zasypia?
Może faktycznie ją rozpuściłaś np wożąc w wózku albo usypiając na rękach hmmm ?
Moja o 14 30 zjadła, 15 minut ją potrzymałam na odbicia, ubrałam jak na wyjście i wystawiłam na balkon-nawet nie musiałam wózkiem ruszać-ona jak jest ubrana i zapakowana do wóżka to momentalnie zasypia :-)

Szkoda , że nie mogę tak jej chwalić, że zjada np 800 ml mleka dziennie :-D

reklama
Mary tylko pozazdrościć.Ja mam tylko park obok bloku w całym tym miejskim gównie:-)Zdjęcia śliczne:-)
No to ciesz sie ze obok bo u nas to cala wyprawa na taki spacer - prawie godzina drogi samochodem.....:sorry2:

Sliczne zdjecia :-)

A dlaczego oliwka a nie kremem :confused:
Bo jak żyje nie widzialam tutaj tłustych kremów typowych na zime, a srednia temp w zimie to ok +2stC. Jak bywa zimniej lub wietrznie to i tak nie wychodzimy bo z racji wiekszej wilgotnosci powietrza temp odczuwalna jest wtedy niższa...
Oliwka czy krem - efekt jest ten sam - chodzi o natłuszczenie skóry :tak:

taka zabiegana przez ostatnie dni byłam że nie zdążyłam wam sie pochwalić że miałam super udany weekend :tak:
W sb pojechaliśmy do athlon na wypad shoppingowy i chociaż całe nasze zakupy to była maskotkowa żyrafka dla małej to i tak było super bo spędziliśmy trochę czasu razem(...) :tak:
A w nd to juz wogóle bajka -ł wynalazł jakąś miejscówkę.. Nie chciał powiedzieć co tylko tam pojechaliśmy... To miejsce okazało sie ślicznym lasem a do tego pogoda cudna była bo słonecznie i yemp tez w miare bo ok 0stc :-) ponad 1,5godz tak spacerowaliśmy. Mała co prawda troche poliki sobie odmroziła chociaż posmarowałam ją oliwką...<a moze to znowu ten trądzik(?)> ale była również zachwycona :tak:
Poniżej kilka fotek:
super!!!!:-):-):-):-)

dziewczynki moje kochane gdzie to można z Wami poczatować i w jakim czasie? bosz cholerka ja jakaś nie w temacie :-(
No i Kamcia miała chyba wczoraj test robić? i się nie chwali ani nie żali? ;-)

Taka zabiegana przez ostatnie dni byłam że nie zdążyłam wam sie pochwalić że miałam super udany weekend :tak:
W sb pojechaliśmy do athlon na wypad shoppingowy i chociaż całe nasze zakupy to była maskotkowa żyrafka dla małej to i tak było super BO spędziliśmy trochę czasu razem(...) :tak:
A w nd to juz wogóle bajka -Ł wynalazł jakąś miejscówkę.. nie chciał powiedzieć co tylko tam pojechaliśmy... to miejsce okazało sie ślicznym lasem a do tego pogoda cudna była bo słonecznie i yemp tez w miare bo ok 0stC :-) ponad 1,5godz tak spacerowaliśmy. Mała co prawda troche poliki sobie odmroziła chociaż posmarowałam ją oliwką...<a moze to znowu ten trądzik(?)> ale była również zachwycona :tak:
poniżej kilka fotek:
Mary slicznie wygladasz...clal promieniejesz:-);-)

moja Zuzia mało je, ale to jest spowodowane ząbkowaniem... Szok po prostu... Po nocy zjada 150 ml, w dzien po 70, 80, i w ciągu dnia śpi 15-20 minut, chyba, że jest w chuście, wtedy potrafi spać nawet 5 h! Ostatnio zauważyłam, że musi się w cos mocno wtulić, żeby zasnąć.

reklama
moja Zuzia mało je, ale to jest spowodowane ząbkowaniem... Szok po prostu... Po nocy zjada 150 ml, w dzien po 70, 80, i w ciągu dnia śpi 15-20 minut, chyba, że jest w chuście, wtedy potrafi spać nawet 5 h! Ostatnio zauważyłam, że musi się w cos mocno wtulić, żeby zasnąć.

Natalunia a skad wiesz ze Twoja Zuzia spodziewa sie zabkow??

Dziewczyny co z Kamcia czy ona jest w ciazy faktycznie??:-):-):-):-)

Do góry