• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Łeee... to widze, ze nie jestem sama z bólem pleców. Czasem sie boje, ze jak sie schyle, to juz nie wstane. A dzieciatko coraz ciezsze :tak:

Tez sie zastanawialam ostatnio jak to jest z dzieckiem w samolocie w razie gdybym miala leciec do siostry w odwiedziny. Dzieki mary mary za wyjasnienie.

reklama
watppie ze sa bo zazwyczaj za duzo zajmuje takie zdjecie wiec wydaje mi sie ze wszedze trzeba
a jakie ty masz programy do zmniejszania ?
Kiedys mialam VSO, ale nie wiedzialam nigdy do jakiego rozmiaru zmniejszac zdjecie, a teraz mam w tym laptopie Microsoft Office Manager ale jest fatalny i wlasnie dzisiaj sie zalamalam :-(

Martolinka szybkiego powrotu do zdrowia zycze ;-);-);-)

Etna
ja zmniejszam w menagerze i bardzo sobie chwale.... tyle ze teraz mi wygasl i musze wykupic a szkoda mi kasy, wiec musze pokombinowac i sciagne probna wersje jeszcze raz :-D

O kurcze! jak to możliwe? To musi być niespodzianka :)))) ale wcale takiej bym nie chciała :)
Dziś przechodziłam koło apteki i myslałam o zakupie testu ciążowego...hmmm
i co kupilas?
Córcia zniosła lepiej niż mama :-D
Cały dzien spokój, cośtam sobie gadała pod nosem i sie rozglądała. Marudziła słownie 10min jak juz wyszłysmy z samolotu bo była już głodna :-D
A jak tam ja karmilas i przewijalas???
Ta puszka musiala byc zamknieta?

i co kupilas?

A jak tam ja karmilas i przewijalas???
Ta puszka musiala byc zamknieta?

z tego co sie orientuje to jedzenie mozna przewozic normalnie wiec pewnie nie musiala byc zamknieta. jedynie plynow nie mozna tzn tylko 100ml.

Mary podawalas malej cos do picia przy starcie i ladowaniu? bo slyszalam ze tak trzeba.

i jeszcze jedno pytanko, czy twoj wozio sklada sie w calosci czy trzeba rozlozyc na czesci? tzn osobno rama i gondola? no i czy np. napakowalas jakies rzeczy do torby z wozka? bo jak w lecie polecimy to nie wiem jak wszystko zabiore (pomieszcze) jak mozna miec tylko 1 bagaz podreczny :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry